overnattingspermisjon

I dag ( fredag ) reiser jeg hjem til mamma for å tilbringe helgen der.det er trygt sier de at noen andre er i nærheten de første nettene jeg sover borte fra sykehuset, så javell tenker jeg å ser forf meg kose kvelder sammen med mamma med god mat å drikke samt spa kvelder slik vi pleier å gjøre da vi er sammen. jeg digger det.!… i kveld skal vi på konsert med på kafe k med  Ashen Thourns i Porsgrunn….jeg vet ikke om dere har hørt om de/han ( jeg har ikke tidligere ) men de skal ha væært med i stjernekamp som går på tv, noen år tilbake…to gutter med gitar slår aldri feil likevell hehe… skjemt bort som jeg er er det pappaen min som driver plassen og jeg har fått  holdt av to gode plasser slik at jeg kan bevege meg om jeg plutselig skaulle få smerter i bena eller lignende.

jeg har vist to typer smarter sier nevrologen her som styrer medisineringen osv. nervesmerter sammen med  trykksmerter, altså belastning av bena generelt. jeg merker  det jo bare jeg går på bakken at det gjør vondt  i selve benet.

Jeg drar som sagt videre på tirsdagen.. da skal jeg til stavern så jeg har tatt forvell med fysio og sykepleiere på denne avd for nå. <<<<<<<< de ønsket meg tilbake til kontroll om noen mådeder.

blææ, kjedsomhet, tidskaos og jet lag følelse gjør at det blir godt å  få mer intensiv trening nå til neste uke. følg ig;  se_helene for oppdatertinger rundt  helgen videre..!..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg