Hennes første burberry

Jeg har de siste årene blitt mer og mer glad i klær og det ble ikke bedre av at lille c kom til verden. Enda noen år får mamma bestemme hva hun skal gå i og jeg syntes det er morsommere enn noe annet.

I barnehagen fikk jeg beskjed om og ikke kle henne i klærne hun kom med pga de ville ikke kunne karantene at de holdt seg pene etter en dag i barnehagen Jeg har ikke annet valg sa jeg da det er hva vi har.

Vi måtte tilslutt handle inn noe fra H&m og div kjede butikker som kun skulle brukes som barnehage tøy.

Det gjør ikke meg noe om hun bruker det jeg kler henne i omuten garranti for at det holder seg pent, da jeg skjeldent kler henne i det samme mer en en gang likevell, det er for det meste pga reklamasjoner jeg gjør via plattformene mine.

Uansett .. siste innkjøp er en kjole fra burberry som jeg nevnte på i tidligere innlegg og jeg har gledet meg til og vise dere ♡ hvor fin er ikke den her  ?

Litt ironisk da hun vasker gulvene i den nye kjolen  men symbolsk betyr det at lille gull er ikke bortskjemt av den grunn at hun bruker burberry. Hun som alle andre både bør og skal lære seg verdien av og ha fortjent noe og arbeidet som ligger bak.

Mamma elsker deg ♡

Lille nydelige vennen min.

 

I dag skal vi i bursdag til Bestemor ( min mamma )

Følg oss gjerne på ig hvor det oppdateres litt oftere enn her

@se_helene

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg