BILDEDRYSS FRA DAGEN

Reklame | FOOTWAY

Nå har vi endelig begynnt planleggingen av 1 års bildene av c og jeg gleder meg som en gal til photoshoot av lille 💜

I dag har vi vært på biblioteket, gått en tur, og snakket med photografen som skal ta bildene,og jeg er overbevist om at de blir århundrets beste 1 års bilder hehe

Jeg har kjøpt inn noen plagg og jeg har også funnet frem noen helt spesielle som ble brukt da jeg selv var liten. Gleder meg

“brunsj”

Også kjøpte vi noen tusjer til og leke oss med på speil og vinduer du finner de på ark bokhandel.

Gå turen var flott og jeg elsker at det har falt snø, alt blir liksom så rent og pent.

Heldigvis har jeg kjøpt en god vogn og trille med, selv i snø Mountain buggy sjekk den ut selv hos www.Babyshop.no  de har mye og velge i.

Skoene mine finner du HER

Og de har fler modeller på salg.

 

 

 

CUBUS BARNET !! FIRSTPRICE UNGEN

Som mamma kjenner jeg allerede på press

si f.eks jeg går trille tur med jenta mi og mot meg kommer en annen mor som er på tur med babyen sin..

Vi ser hverandre ser Hva slags vogn vi har , hva klær vi går med , utstyr til vognene osv…

Så om barna våre skulle hilse på hverandre er det vell så viktig hva slags klær barna våre har ???

En ting er at en skal være kledd riktig etter temperatur ute , men og bli kaldt First price ungen, eller Cubus barnet ?? Hva er det for noe !?

Jeg har ikke opplevd det med min lille, men jeg hører mye rundt om,nå som jeg har søkt barnehage plass Kjenner jeg jeg blir stresset over Hva slags klær hun skal ha og det er viktig med merkeklær ?

Dette er jo foreldrenes ansvar om de syntes det er ok at barna dens kaller andre for Cubus eller firstprice barna , vil jo ikke barna stille med særlig valg desverre

Så Serriøst foreldre der ute Hva er dette for noe !?  Skal personen som kjøper det hun/han har råd til hos Cubus da .. gå og føle seg mindreverdig eller som en dårlig forelder fordi det ikke er joha eller gant merker hele veien !? Og lage skiller på barn allerede i barnehagen pga merkeklær eller ikke gjør meg SÅ sint !

De som alle andre fortjener de samme mulighetene og har det samme behovet som en annen en . Og dette håper jeg og ber om at må ta slutt!voksene og barnehagen / skolen må sette en stopper for slikt og holde fokus på mennesket i istedenfor!

Takk !!

Resten av bloggen min finner du HER

Følg meg på snapchat

Shelene6

UT PÅ TUR , ALDRI SUR

Reklame | SPORTAMORE

Good kveld dere ♡ Jeg tuller ikke når jeg sier dette ..i dag skulle jeg SERRIØST hatt premie i et eller annet 😅 jeg tok med meg c selvfølgelig * på magen , og Mask i skoen for og få litt frisk luft , Jeg tror vi var ute og gikk i 3 timer , før vi endte opp hos bestemor.

Det var så Utrolig deilig..og spesielt stas er det og kunne gå med hunden fri for bånd.

En annen ting jeg la merke til , er hvor happy folk er når de går i skogen .. Jeg møtte på fler og alle smiler , hilser og har tid til og stoppe for og slå av en prat

C sovnet i bæresele og våknet da vi var på *toppen*

Bjørntvedt skogen 🐕🐿🌿🍂

Siste bildet er tatt hos bestemor ♡ Det var godt og hvile bena litt da 🙂

Dressen til c er av merket reima og lignende får du HER  om du og vil ha

God kveld til dere :*

UKEN SOM GIKK ♡

Reklame | ADLIBRIS

 

UKEN SOM GIKK

BURSDAGS FEIRING

Vi var i 80 års lag til min kjære bestefar som hadde bursdag ♡ Det er et stort rundt tall og vi,både c og jeg er heldig som har familien rundt oss! Jeg elsker når vi kan samles slik vi er gode på når det virkelig gjelder ..

 

SYKDOM

Min lille var på besøk hos tante, onkel og søskenbarna kom hjem og fikk feber like etterpå , det var vist noe som gikk i barnehagen der de andre barne går så derfor har vi vært en del hjemme, selvom vi gjerne skulle vært på åpen barnehage og de vanlige tingene vi gjør i løpen av uken har vi måtte utsette.

Nå er hun forresten mye bedre men tar det enda med ro i heimen ♡

Så selv med innedager har vi funnet på aktiviteter og gjøre hjemme

Blyanter finner du HER

Perfekt for de små da de ikke er giftige og er gode og holde i for nybegynnere ♡

Rammen er fra søstrene grene hvor vi har laget håndavtrykk med bilde ved siden

NYTT

jeg fikk endeliiig kjøpt ny tv som var etterlengtet  da den gamle ble for tung og henge på veggen , utrolig hvor lite de nye tvene veier og selvom det ble en 55 t nå og den gamle var 37 , er den nye halvparten så tung i vekt 🙂

Veldig veldig fornøyd

* beklager rot på bilde * og ting vil se annerledes ut når vi får handlet inn resten.

MAX

jeg har bygget ,haha hør på meg da ….:p

Naboen har bygget hundegård til Max på utsiden så dagene går veldig greit med hund i hus, det er ikke lenge han står av gangen * spesielt nå i kulden , men jeg er såå glad for at han kan stå der mens jeg støvsuger og rydder foreksempel ..

og jeg håper folk i området har kost seg på spis ute uka ♡ Det er hvor mange av de store resturatene inviterer folk til og komme og spiseutvalgte  retter til 100 kr og oppover