BARNEHAGE BARNEHAGE BARNEHAGE

Reklame | Lappeliten

De siste ukene har jeg handlet og handlet inn for og være sikker på at lille har det hun trenger yøtil barnehage start.

Alt er markert med navnlapper fra lappeliten som er super kjekt for og holde orden på hva som er hvem sitt. Gratis frakt om du bestiller nå

Lappeliten finner du HER

Nå nærmer vi oss start og jeg tenker alt er på plass. Nå er det bare mor som må forholde seg til forandringene som skjer fremover.

Ellers kommer jeg til og bli ferdig med boken min i nærmeste fremtid ,og jeg håper håper håper dere vil lese den og at dere også gleder dere til den kommer ut. Jeg jobber fortiden med forskjellige cover jeg vil skal visualisere hva boken handler om, det syntes jeg er gøy hvis jeg får til.

Sist men ikke mist har jeg klikket hjem to kåper til C fra Burberry Kids, nesten så jeg skammer meg litt men jeg klarte virkelig ikke la det være. Gleder meg til og vise dere

Håper dere har hatt en fin sommer og er klare for barnehage og skolestart i august ♡

Varme klemmer fra oss

Scandic hotell bystranden, Kristiansand. er det mulig ??

Reklame | DETTE ER ABSOLUTT INGEN REKALME

Det ble en kort men minneverdig tur til Sørlandet i sommer. Dyreparken var bra nok men det er noe jeg ikke kommer over skal jeg være ærlig. HOTELLET vi sov på… 😡 les til slutt.

For og forstå hvorfor  jeg reagerte slik jeg gjorde vil jeg si deg det at denne sommeren hadde for det første ingen av oss sett for oss slik den ble med tanke på covid 19 situasjonen. Til tross for dette gjør de fleste av oss så godt vi kan med og lage til en fin sommerferie i vårt eget land..ikke sant?

Jeg satt time etter time, dag etter dag og letet etter aktuelle reisemål hvor jeg kunne ta med meg jenta mi på 1.5 år.

Alderen hennes gjør at mye blir begrenset og faste måltider og en god natts søvn kommer i første rekke.

Etter langt og lenge og lenger enn langt setter jeg meg 3 mål for sommeren 2020.

1.follvik familie park

2. Overnatting på hotell Vrådal

3. Overnatting hotell Kr.sand med dyrepark besøk.

 

Så er greia den at min far bestemte seg på dagen om at han ville ta med seg C til Follvik familiepark. Som er kjempe hyggelig, og jeg kunne ikke si annet enn ja 🙂 jeg har etter det tenkt at det ikke ble helt det samme for henne andre gangen, med mamma og jeg har ikke dratt.

Ps: jeg skulle ønske jeg ble med og jeg liker og være tilstede med constanse når hun opplever nye ting i sin unge alder ..  jeg sutret litt i mitt stille sinn..

En ukes tid etterpå var det planlagt en overnatting i Vrådal hvis de har aktiviteter for de minste og en god frokost uten oppvask. Dagen før avreise blir hele turen avlyst grunnet misforståelser med en tredje part som skulle være med , og vi ble dermed værende hjemme.

Det her forteller jeg deg kun for og prøve å visualisere hvor mye jeg gledet meg over og Endelig få dra på tur med familien.

NÅ blir det bra tenker jeg og er kjempe gira og glad  for og reise til kr.sand en ukes tid etter Vrådal episoden.

Vi så ut til og ha bestilt overnatting på et av byens beste Hotell

 

Disse bildene er ikke tatt av meg, men funnet på Google for og illustrerer hva vi trodde vi kom til den dagen

Les videre under bildene

Da vi ankommer hotellet kunne vi ikke sjekke inn før kl 15.00 greit nok, så vi gikk i byen et par timer før vi fikk overta rommet.

Da vi kommer inn står jeg klar til og filme rommet for og skryte i instagram storyen min og ikke minst lage blogg innlegg om hvor flott vi hadde hatt det. haha jeg må le altså. .på rommet møter vi står det

En dobbeltseng, en køteseng og en reise seng til barn.

Rommet var lite og trangt og utsikten var slettes ikke noe særlig. Vi tittet rett på et murbygg som lå over gaten for hotellet.

Videre:

Jeg tenker som så at C burde hvilt litt før vi gikk og spiste og legger henne i reisesengen som står der. tiden går og hun får ikke sove..

Da NÅR JEG kjenner på madrassen hun ligger på er dette så simpelt at jeg begynte og gråte.

Seriøst så fikk jeg vondt av at jeg vurderte og legge henne der og mamma hjertet fikk fryktelig vondt. Sengen var så hard og de hadde i og for seg lagt et laken over en tre planke , hvis du skjønner hva jeg mener?..

Jeg tar selvfølgelig c opp og legger en dyne under i bunn mens jeg ringer på resepsjonen. .det kommer en dame som beklager seg og tilbyr og hente madrass.. først en , så to så tre stk før det ble aktuelt og la hun ligge der.

Jeg spør damen videre om hun kan flytte sengene slik at vi får 2 enkel senger isteden for dobbeltseng som sto der.

Min mor sa ifra til dem i tlf med, uken i forveien om at det var viktig at  vi fikk 2 enkeltsenger pluss en sprinkelseng. Det var jeg vitne til.

.

Det hun gjør er og skyve sengene fra hverandre men nå var det ingen ledig gulv plass og jeg foreslo og skyve køyesengen inntil veggen ( den var av typen du slår sammen og legger inntil veggen)

Da hun gjør dette får jeg seriøst så sjokk at jeg ble kvam. Under køyesengen ligger det bl.a kort, druer noe slag og det var rett og slett skittent. samt mange mange hårstrå fra en korthåret med mørkt hår. En klyse !! Noe Sååååå ekkelt !!

Vaskedamen ble taus og begynte og vaske gulvet mens hun plukket opp det som lå der, og sier hun skal gi beskjed til de andre i resepsjonen. Dette var en engelsktalende vaskehjelp fra Litauen og ansvaret hviler såklart ikke på henne, stakkars

Hun vasket men til tross for og skulle gi beskjed til resepsjonen vi måtte beholde rommet, ikke vet jeg hvorfor de ikke kunne verken Tilby nytt, eller beklage seg over situasjonen vi møtte da vi ankom Hotellet.

Og ikke bli tilbudt et nytt rom er lavmål for slik ankomst. Ikke engag refusjon for betalingen som var på nærmere 4000 kr for EN natt på hotell i kr.sand

På rommet manglet det bl.a  plastglass, minibar ingen kjøleskap eller lignende.

Ikke at dette er relevant for meg med barn, men såpass har jeg reist i mitt liv at jeg reagerte kraftig på manglene ved rommet.

Hotellet i seg selv manglet restaurant for sene middager og for og ikke snakket om kundeservice.

Scandic bystranda hotell i kr.sand får absolutt ingen positiv tilbakemelding og jeg må beklage til dere jeg ha anbefalt dette hotellet til.

Dette er gjort usett og jeg håper dere har funnet et annet hotell eller en annen plass og overnatte.

En utedo f.eks kunne ligne !

Fy søren for en skuffelse og spesielt med med tanke på at det var kun en dag hele sommerferien jeg kunne skjemme bort jenta mi med fasiliteter og goder av et hotell besøk. FY SKAM

 

Jeg skulle dokumentert mer og vist dere, men der står jeg med vaskehjelpen som ville vaske dette fort bort , og 100 tanker i hodet så ble ikke det prioritert.

Vi tilbrakte heller ikke noe særlig til verken på rommet eller hotellet etter dette.

 

Bare noen bilder av dagen ..

Oppdatering om hva jeg syntes om hotellet vi ligger på, skriver jeg mer om når vi kommer hjem, men jeg kunne ikke vært mer skuffet. Til tross for høy pris og god omtale er jeg skuffet og kan ikke anbefale hotellet.

Jeg ble spurt om tips, og har tipset div andre om hotellet men dette ble gjort før vi kom hitt desverre

Her er noen bilder av dagen

Boken min er snart ferdig.

Reklame | Egen bok

Å hjelpes meg.. Jeg hadde ikke tenkt og si noe om dette før jeg satt med et ferdig produkt. Kansje ikke da en gang hadde jeg tenkt og fortelle om dette her.

Men etter 2 år begynner jeg og se slutten av boken jeg skriver ..og nei! Det er ikke en typisk blogger bok som handler om livet mitt.

Men en bok som jeg tror mange vil dra nytte av og lese enten du søker hjelp, eller bare vil lære noe nytt.

Jeg er kjempe stolt over hvor langt jeg er kommet og over hva jeg har fått til de siste årene

Jeg ville bare si noe om det.

Jeg håper noen av dere får lyst til og lese boken når den er ferdig 😘

 

ALENETID MED TÅRER I ØYNE

Hei fine ♡ jeg fikk plutselig hele dagen for meg selv og kjente at nå vil jeg bare skrive ned det jeg har på hjertet.

Jeg kjenner meg rar, nesten uvell selv jeg vet C er i trygge hender, hun er med moffa og toffa på besøk til follvik dyrepark, og koser seg trolig nokk såpass at hun ikke vil hjem igjen.. hehe men det som er så rart er at jeg syntes det er Kjempe uvandt og være alene, eller rett og slett ha dagen til meg selv.

(Moffa og toffa er besteforeldrene hennes )

Det og bruke tid alene ville jeg kansje øvd på mer om pappaen til c var i livet hennes og vi delte opp dagene annerledes enn hva jeg har gjort nå. Så Puh.. Da sitter jeg her da og skriver med dere og føler meg skikkelig dust alene hahaha

Samme følelsen fikk jeg faktisk da jeg skulle gå på butikken mens bestemor satt og passet c noen måneder tilbake. Altså Første gangen på 1 år jeg ikke behøvde og trille vognen fremfor meg. Da følte jeg meg også rimelig teit..

Det er så rart med det, at noen dager tror man alt som trengs er en dag med hvile , eller noen som tar et stell for deg, men så sitter du der da, som jeg gjør nå og skulle nesten ønske jeg spurte om og få bli med de på tur istedenfor.. Jeg må le av meg selv. Jeg håper inderlig vi er fler aleneforeldre som kjenner seg igjen.

Og ja jeg vet om dette med bånd og at man ikke skal bli FOR knyttet til barna. De vokser opp og flytter ut en dag , snart nokk. Dette er jeg innforstått med , men er det mulig og føle seg såå teit da ?🤣

YES IT IS

anyway.. det jeg ville si igrunn var det at disse øyeblikkene din lille oppdager noe nytt

Peker / viser/ ler / bekrefter osv osv ..

De øyeblikkene lagrer jeg i min harddisk så godt jeg kan slik at jeg aldri skal glemme følelsen av hvor fantastisk vakkert det er og se ditt barn vokse opp.

 

Onsdags klem til alle dere og spesielt i dag dere alenemødre/fedre

Hilsen tårevåt,teit mamma

Lag en fin dag

 

Barnehage start

Reklame | Skomami

Det er ikke første og heller ikke siste innlegget jeg kommer til og skrive ang barnehage start, for fytti rakkern og mye som skal på plass.

Jeg er sjele glad jeg allerede for 2 uker siden begynte og se over hva vi har, og hva vi mangler.

Jeg må le av meg selv,  for i dag handlet jeg inn 3 par sko hvordav 2 av disse er tøfler til bruk i barnehagen 🤣 for og ikke snakke om hva hun har fra før.

Superfit tøflene ble jeg anbefalte og jeg falt pladask for enhjørning motivet så disse måtte vi rett og slett bare ha.

Div superfit finner du bla  HER

Eller så må jeg ærlig si jeg sverger til kavat og fant de søteste rosa tøfflene til jenta mi.

Jeg regner med det blir aktuelt og bytte dem ut etter noen måneder tid, allikevel. Så nå har vi

Det Siste parret jeg kom over i dag er mer hverdags sko fra Ecco,  også et favoritt merke og jeg kjøper de ofte til meg selv også ♡ av fler grunner. Hovedgrunnen er komfort siden de leverer sømløse sko som er meget behagelig og bruke for en ømfintlig fot.

Tips til diabetikere : for og unngå press og vonter i foten. Se etter sømløse sko neste gang du handler ♡

Mer om barnehage start kommer jeg garantert til og skrive mer om senere ♡

 

Jeg hadde en litt vond opplevelse hjemme her i dag, og jeg vet at barn en barn. Jeg vil ikke gå i detaljer men nå vet jeg med sikkerhet at Mammahjertet også får vondt når barnet gjør det.

Fler som får testet mamma hjertet om dagen ?

Natta klem fra meg ♡

UKENS …

Omg dere.. dagen flyr og jeg er oppatt fra morgen til kveld, jeg har liten tid til og sette meg ned og blogge. ” begynner i barnehagen 3 august og jeg har begynnt og gjøre klar utstyr og klær som trengs, Jeg er såå glad jeg har begynnt allerede for det er mange ting som skal på plass.

Ikke bare det , men det er viktig for meg at tingene er av gode merker og er” riktig ” om jeg kan si det sånn! Mulig det er noe overfladisk av meg og tenke sånn, men sånn er det her hos oss.

Ukens opp

Ukens opp for meg er aktiviteten og samarbeidende jeg gjør via Instagram kontoen min. Og at jeg får så gode tilbakemeldinger og salg syntes jeg er gøy. Finaly har jeg nådd 10k følgere,  noe som er kjempe kult 👏Litt skummelt og bli spurt om og lage videoer for luxplus , men det har gått greit.

Vi får se i fremtiden om jeg bare holder meg til bilder, eller om jeg fortsetter med videoene.

Besøk siden min om du vil @se_helene

Ukens ned

Er serriøst at jeg må vente evigheter med og få oppkjøring. For en måned siden klarte jeg endelig teoriprøven og tenkte jippi nå kan jeg kjøre i sommer, men så pga covid19 er det så lang ventetid at jeg får ikke ta oppkjøringen før i august en gang . Er det mulig ..

Ukens mat 

Ukens mat er blitt spist ute for det meste , i dag ble det en lunsj på elvespeilet i porsgrunn , ellers er rio og frisk stor favoritt for både c og meg om dagen

Ukens dillema

Hva slags vinterpose jeg skal kjøpe til v for og ha i barnehagen. Jeg tror vi lander på en easygrow dun pose men er litt i tenkeboksen enda.