Dagen

I dag har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før. Jeg inviterte tidligere i uken med meg hele familien ut, for og møtes. For og ta dere med er min mor og far skilt og jeg er vokst opp med to sider, hvis dere skjønner. Det har sine fordeler og ulemper.

nå som Constanse har kommet til verden syntes jeg det ville være fint om alle kunne samles til middag, altså mor sin side og far sin side.
vi har laget en felles gruppe i Messenger å alle takket i førsteomgang ja. Noe som er kjempe stas, men desverre ble det halvert ved oppmøte da noen måtte jobbe og andre ikke var i form.

Men Vi stor koste oss på Osebro i Porsgrunn.


Fordypnings prosjekt

Min Mille himmel Hva er det jeg begir meg ut på nå?
Vi fikk i oppgave på skolen om og velge et valgfritt tema og fordype oss i. Oppgaven skal leveres etter jul. Det vil si vi har ganske god tid på oss men at de derimot krever en gjennomført god levering.

jeg velger å levere oppgaven skriftlig.

jeg har sitti og sjonglert mellom to tre temaer men har landet på at oppgaven skal handle om Menneskets sjel. Et tema som er så stort, virker spennende og skulle fordype meg i.

vi skal skrive syv sider i hoved delen så oppgaven er ekstremt lang iforhold til andre innleveringer jeg har hatt.

jeg vil prøve og ikke blande inn menneskets syn på sjel som følger av religion og tro men gjøre det spiselig for folk flest og forstå

om noen av dere, mine kjære lesere har noe og komme med rundt temaet så ikke nøl med og fortelle meg deres synspunkter her eller i pm i Instagram, alle tips og råd taes hjertelig imot.

Instagram: se_helene

wish me luck 🙈

 

NORGE ?

Jeg er redd noen av dere finner det for godt og kaller meg rasist. Derfor starter jeg innlegget med At jeg er IKKE rasist, å har aldri vært det.
jeg er derimot etnisk norsk, og blir spurt om hva slags rase jeg er, i eget land!

Våkne opp Norge, vær så snill !

jeg slutter ikke og bli sjokkert over nordmenn som
Skal integrere og tilpasse oss for og ønske våre mye landsmenn velkommen. Vi mister oss selv i forsøket på og tilpasse oss andre.
Jeg merker det i skolen. Jeg går på vokse opplæring i Skien , hvor 60-70% av klassen er fra utlandet. Læreren prater kun til de som kommer fra et annet land og tilpasser seg dårlig vi som er etnisk Norske. Det er fler i klassen som har reagert på dette så det er ikke bare noe jeg slenger med her nå!
Jeg mister lære og faget mitt pga læreren søker seg KUN til de som kommer fra utlandet.
dårlig gjort …!

min første kjærlighet var mørk i huden, mim datter er 50% fra Bosnia så unnskyld meg hvis jeg tråkker i salaten her.

Norsk kultur er i ferd Med og forsvinne , det samme gjelder språket vårt som er i ferd med å viskes ut!

sakte men sikkert forsvinner språket. Kulturen ligger kun hos de aller færreste eldre i dag.
Det gjør meg vondt om datteren min ikke får annet valg enn å gå med slør!

Norske menn har begynt og ville ta mer og mer kontroll i hjemmet og over damene, slik kulturen til våre nye landsmenn kan være! Hva skjer gutta ?

En kommentar ble sagt av en X kjæreste « som utledning er det rart og komme til Norge hvor damene danser gratis på bordene. Andre plasser pleier vi og betale dem»

 

det første jeg tenke på var at dette gjør vi i Norge fordi vi vil, ikke fordi vi må! Vi er lykkelige.

 

Slik skal det vell være!?  Så i fremtiden håper jeg dere husker og danse fordi dere vil ikke fordi noen tvinger dere til dans.

…En mors utblåsning tidlig morgen

Oslo tur

Jeg reiste inn i går og sov over til i dag. Jeg syntes det er deilig og kunne ta med meg jenta mi og skjemme oss bort av og til, det er igrunn hovedsaken til reisen.

Men jeg har vært på møte og tlf møter ang nye samarbeid som er kjempe spennende 👏🏻 Gleder meg til og kunne fortelle mer om de.
jeg venter kontrakt de neste dagene og kan snart dele med dere nyhetene.

Denne gangen sov vi over på opera hotellet som var utmerket og veldig flott, vi hadde et fint opphold. Det gleder meg forhold  til et par av de andre Overnattingene vi har hatt, som dere vet 🙈endelig fant vi et hotell jeg virkelig kan anbefale dere og overnatte på. Takk til Thon Hotell Operaen, Oslo

Jeg deler såklart noen bilder fra turen 🍂

Jeg har også endelig fått rotet meg til og bestille vintertur i juleferien. Gjett hvor vi skal ?

Håper dere har en fin kveld med familien og kjente.

Norges selskap ( antikkens tid )

Nå må jeg høre deres mening. Det er mulig det er meg som er alt for sensitiv, men jeg klarer ikke og glemme et vers i et dikt(en sang) vi gikk imellom på skolen. vi analyserer diverse fra antikken bla.
Det her handler i og for seg om da Norge ville løsrives fra Danmark og bli selvstendige, men Et vers Bet jeg meg ekstra merke i.

det er tredje vers av ….

og set lyder slik:

En skål for deg min kjekke venn, og for de norske piker!
Og har du en. Så skål for den og skam for den som sviker.
Ja skam for den som elsker tvang, og hater piker vin og sang.
en skål for deg min kjekke venn og for de norske piker.

(slutt)

Hva tenker dere ?

Jeg har de siste årene lagt merke til hvor mange av oss for føyes etter andre kulturer enn den norske gammle. Om dette er i et forsøk på og imøtekomme og godta eller i god tro, blindhet for sin egen eller hva det kommer av, aner jeg ikke.
jeg selv glemte en periode hva jeg sto for og hvor mye jeg var verdt , selv jeg er kvinne! Etter flere år i lag med en mann fra en annen kultur enn meg.
Jeg har mye jeg kan si om temaet, men det jeg vil ha frem nå er at jeg sakte men sikkert fant meg i ting jeg tidligere ikke ville gjort.

Og det ser jeg igjen så klart nå, år etter vi brøt lag.
hva drev jeg med liksom ..?

jeg ser rundt meg i Storgaten og legger merke til forskjeller fra da jeg var ung og til nå Og jeg bare håper og ønsker at vi i dette landet kan bevare kulturen som ble skapt for oss mange år tilbake.
vær stolte, ærlige , rettskaffene og skål for kvinnene  av landet. Vidrefør arven og gå i fjellene. Vær stolt av naturen landet har og by på og av gammel slekt og historie.

natta klem fra meg 🍂

Dagens

Reklame | Luxplus

I dag hentet jeg Constanse tidlig for å reise hjem og hvile før hakkebakke skogen forestillingen.
Jeg var kjempe spent og vi syntes det var stas da vi var i dyreparken, men denne gangen ble jeg desverre skuffet.

Jeg vet ikke om det var pga skuespillet eller hva det var for noe galt, men det var ikke som forventet desverre. Jeg legger med et bilde fra det siste samarbeid i ig.  Besøk @se_helene For fler bilder.
jeg ville aldri reklamert for produkter jeg ikke gikk god for og jeg sier det ikke for og være slem, men dere

meld dere inn dere også og se hvor mye dere kan spare på og være medlem hos Luxplus 🌸

link til siden her

nå hiver meg i seng for og se serie🙈

hilsen trøtt mamma

Jeg fortsetter med samarbeid

Dere nå altså kunne jeg ikke vært mer happy, jeg er kanskje litt for ærlig rundt det her med samarbeid men det ser ut til at jeg får fortsette med de jeg har jobbet med siden før sommeren og jeg er super happy!
Hvis dere følger meg i ig viser jeg nye produkter i kveld 🌸 jeg gleder meg over muligheten jeg har fått med fineste Luxplus.

det er viktig for meg og være ærlig rundt det her for jeg har følt noen ganger i storyen at jeg ikke er ekte, hvis dere skjønner ? Og det syntes. Jeg har ikke følt meg vell, men jeg har stått på hele veien og jobbet meg bedre hver dag.
men en dag av gangen så klart

nå går jeg på skole ( voksen opplæring ) men jeg følger vanlig vg 3 og ser så mange flotte ungdom og føler meg kjempe gammel, så det at jeg kan jobbe med det jeg gjør på siden av skole er blitt min lille himmel 🌸

heldigvis for meg er det kjente som også går i klassen og vi er like gamle, så flaut er det ikke.

 

i kveld skal jeg ha telefon møte ang et samarbeid for Constanse og guuud som jeg er spent, håper dere krysser fingrene for oss der, og at det blir som jeg håper.

 

Til dere : ha en fin dag 🌸

Hva gjør jeg nå ?

De siste dagene har jeg tenkt en del på bo situasjonen til Constanse og meg. Jeg har lyst til og kjøpe en leilighet som er barnevennlig og trivelig for henne og vokse opp i.
Og jeg er stolt av og kunne si at jeg om kort tid har mulighet til og kjøpe min første leilighet🤩
Det er viktig for meg at Constanse stiller med de samme utsiktene som andre barn, som har begge foreldrene tilstede. jeg gjør det jeg kan for og få det til best mulig

Greia er den at frem til neste sommer og enda et år til vil jeg studere i nabo byen vi bor i nå og det faller seg naturlig og kjøpe leilighet en plass i nærheten av her vi bor nå.. MEN når jeg er ferdig med det jeg studerer nå og skal gå videre på skole må jeg mest sannsynlig studere en annen plass og vi må flytte oss nærmere Oslo/Trondheim eller Bergen.
Så hva tenker dere er lurt og gjøre i min situasjon nå.

Alternativ 1: kjøpe leilighet her vi bor nå og leie den ut mens jeg studerer annen plass

alternativ 2: vente med og kjøpe Til jeg vet hvor jeg skal studere og kjøpe leilighet der?

Alternativ 3: ikke kjøpe i det hele tatt og vente til jeg er ferdig med studiene og vet hvor Vi skal bosette oss ?

Det er ikke så trist for Constanse og måtte flytte barnehage en gang før vi bestemmer oss ordentlig, tenker jeg..

jeg tenker det vil være tøffere og måtte bytte skole når hun først har startet. Derfor vil jeg studere ferdig slik at jeg er ferdig med det innen hun begynner på skolen. Slik at vi bosetter oss ordentlig før den tid.

det er mye for meg og tenke på, skal jeg være ærlig, så jeg trenger bare litt tips til hvordan dere ville løst situasjonen på best mulig måte ☺️☺️Please ?

Ukens

Inneholder reklame //Denne uken har vi hatt høstferie og vi har kost oss masse til tross for At vi ikke har kunnet reise. Den siste tiden har jeg måttet avbestille to reiser.

ukens opp

Denne uken har jeg sett store forandringer ved c sin utvikling og jeg storkoser meg som mamma.
Hun har lagt til seg fler ord og er mer tilstede, hvis dere skjønner 😍 det er en kjempe søt periode hun er i og jeg skulle gjerne tilbrakt hver dag ( hele dager ) sammen med jenta mi. Desverre er det skolestart for meg  i morgen Og lille må i barnehagen igjen på dagtid.

ukens ned

er seriøst temaet jeg har vært inne på såvidt her. Det at jeg Ikke får  til og prate fullt ut enda plager meg.

 

ukens tanke

Ukens tanke må være fremtiden, hvor jeg skal kjøpe leilighet etterhvert, hvor jeg vil studere videre og haha jo.. når den nye jakken til Constanse kommer i posten 🙈 også er det såklart det her med samarbeidet som jeg nevnte i tidligere innlegg.
Nå ble Det ble det mange tanker her

svarer til innlegg under ( pappa ? )

jeg fikk en kommentar på at kan du ikke bare la henne kalle han pappa, men jeg vet ikke.
Det er en mann jeg har hatt følelser for tidligere og jeg ble helt paff da hun sa det. Jeg aner ikke hva han vil ig vi har vært venner i så lang tid nå at kanskje det ville bli dumt og ønske noe mer🙈 herregud .. jeg blir fjortis igjen kjenner jeg! Er det mulig. Uansett .. det får tiden vise :p

noen bilder fra uken som gikk

alle produktene jeg bruker klikker jeg hjem fra Luxplus sin nettside. Jeg anbefaler deg du som ikke har sjekket ut siden dems enda Og ta en titt 🌸 melder du deg inn får du opptil 80% på en menge varer som noen av mine favoritter fra Clinique og 900 andre merkevarer

sånn ser det ut når vi er hos frisøren ..haha noe så flaut! Men det skal litt til for og få frøken til og sitte rolig såpass lenge og forresten hun var utrolig flink og tålmodig Hele tiden 🌸

Pappa ?

For noen dager siden hadde jeg besøk av en mann. Jeg har kjent  han i mange år og tenkte det var helt greit at han møtte Constanse. Og det var det jo selvfølgelig helt til hun kalte han pappa da de lekte i sofaen.
Jeg blir trist og vet ikke hva jeg skal si og lar det bare gå.
Hvordan skal jeg forklare til Constanse at pappen ikke er tilstede ? Han lever men vil ikke ha kontakt !? Altså for meg er det helt absurd og mamma hjertet knuser av tanken !
for er grusom situasjon.
Har noen tips til hva jeg skal gjøre ?