Hjemme spa

I kveld gjør jeg klart for spa hjemme hos meg selv i morgen, Det er på tide at c og jeg bruker dagen hjemme til og kose oss.

Jeg har funnet frem litt forskjellig og husker godt jeg gikk på baby massasje kurs og tenkte og prøve og få til litt massasje, selvom lille ikke er så intr i og ligge rolig om dagen 🙈

Jeg selv har vært og satt på vipper i dag og tenkte at jeg ville skjemme bort C litt også.

Jeg har plukket klart løvetann blader som jeg også prøvde meg på tidligere i uken ( jeg laget te) se tidligere innlegg

Men denne gangen vil jeg prøve de forskjellige skjønnhets fordelene ved bruk av løvetann.. Dette gjelder meg selv og ikke for c

i kveld drikker jeg te av løvetann.

Jeg skrev i går jeg ville dele bilde av ringen jeg fikk i bursdags gave. En av mange flotte gaver til en voksen sjel som meg.

Men jeg  syntes ikke jeg får frem hvor fin den egentlig er *på bildet*

Jeg publiserer likevell da jeg vet fler av dere ble nyskjerrig

LØVETANN

I dag fikk jeg meg til og gjøre noe jeg har hatt lyst til lenge,koke løvetann blader og lage te ut av det. det var overraskende godt og om du ikke vet om helsefordelene deler jeg noen av de her

Løvetann-om navnet synes temmelig ukjent, de fleste av oss har kommet over denne urten, men ignorerte det som bare en annen luke. Men faktum er at denne urten kan gjøre mirakler for din helse! Jeg er sikker på at dette må ha vekket din nysgjerrighet i å vite løvetann fordeler. Løvetann er også kjent som ‘Dudal’in Hindi,

den finnes på marker, gressplener, i veikanten over hele landet. Inneholder B og C vitamin og jern, og andre mineraler. Alt på planten, unntatt stilken, kan spises: blomstene, bladene og røttene. Røttene er ofte store utover sensommeren og høsten. Roten ble brukt som kaffeerstatning før. Tørkes og males.

 

Om du er av typen som faster, eller bruker vann faste

Te av løvetann inneholder 1 Kalorier, 0 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr

selv blandet både i både sitron og honning i te vannet.  blandene brukte jeg i en vegetar suppe.

Helse fordeler

hud

Behandling av akne
Behandling av hud sykdommer
Behandling av brannsår og stikk
Anti-aging 
Løvetann for Hårpleie
Stimulerer hårvekst
Behandling av flass
Behandling av fett hår
Helse
Aids Fordøyelse
Styrer blodtrykk
Behandling på leversykdom
Behandling av nyre lidelser
Behandling av galleblæren lidelser
Behandling av urinveisinfeksjoner
Hindrer Anemi
Anti-inflammatoriske egenskaper
Bone Health
Fremmer vekttap
Behandling av gulsott
Nyttig for kontroll av diabetes
Forebygger kreft
Øker immunforsvaret
Forbedrer hjernefunksjon
For A Better Vision
Naturlig Detoxifying Agent
Bidrar til å fjerne vorter
Naturlig Løsning For forstoppelse
Senker kolesterolnivået
Andre fordeler
Løvetann fordeler for huden
Den rike mengde næringsstoffer i løvetann hjelper å opprettholde hudens helse og forebygger hudproblemer. Legge løvetann til kosthold kan gjøre en stor forskjell på huden din.
 Behandling av akne
Vi vet alle at akne er forårsaket på grunn av hormonell ubalanse som begynner i løpet av tenårene når kroppen gjennomgår fysiologiske endringer. Saften av løvetann er en utmerket detoxifier, vanndrivende og antioksidant. Disse egenskapene gjør det nyttig i behandling av akne.

og så mye mer ..

kilde jeg har brukt , finner du her

 

God kveld fininger

 

liten OPPDATERING

Hei fine, nå er det lenge siden jeg har satt med ned bare for og skrive med dere. det er vært mye med forskjellige samarbeid og jeg har for der meste være opptatt med Instagram.

Idag er bursdagen min, og jeg syntes i grunn synd på meg selv som ikke kunne invitere venner og  familie hjem.. meen jeg ble overrasket av søskenbarn, tante og onkel, noe som gjorde dagen komplett likevell. og jeg ble ikke mindre overrasket over gavene. hva mer kan en gammel sjel ønske seg enn en diamant ring ? dun dyne/pute og sateng sett og cash 😛

jeg skrev om tidligere at jeg hadde så tannværk og takk for gode råd,  nå er alt i orden og jeg har verdens beste tannlege.

ps:jeg gleder meg til og vise dere resultatet når vi er ferdig!

oooog halleluja, jeg har kommet inn på skole. linje valg skriver jeg mer om senere men fy søren for en omveltning

jeg føler meg gammel for tiden, 28 år og de siste to årene har gått til og ruge på jenta mi og være høne mor for hun..  hadde det ikke vært for corona nå ville jeg prøvd og tatt meg en tur ut med noen venninner, men jeg får ha det til gode.

Følg meg gjerne på Instagram @sheleness der følger du lettere med på oppdateringer.

en annen ting jeg egentlig ikke vil snakke om er at vi mistet vår lille pus på fredagen som var, jeg letet og letet og tenkte vell med meg selv at hun kommer senere.. jeg fikk besøk av en veninne samme kvelden og la det litt til side, hun hadde jo vært ute før..

etter besøket hadde vært her en times tid eller to ringte min mor og spurte om jeg savnet katten.. Jaa sier jeg ..

det ble stille i tlf..

da tror jeg hun er død signe ..  jeg fikk sjokk og begynnte og gråte.. Hva sier du ??

det var da noen som hadde tatt henne med seg langs vei kanten oppi gata for der vi bor og kjørt henne til dyrlegen i nærheten.og dyrlegen pubilerte et bilde om en savnet katt..

det var ikke noe og lure på, dessverre ..

renja jenta er hentet fra dyrlegen og begravd hos bestefar.. stakar lille ;,(

En stor takk til de som tok henne med seg og leverte henne til rett plass, selv om jeg gjerne skulle hatt pratet med sjoføren som tydeligvis ikke klarer og se seg for  !!

 

 

 

LAPPELITEN

Reklame | Lappeliten

Reklame

Navnelappene fra lappeliten kan du designe selv og de finnes i forskjellige størrelser. Det er ikke så lenge til constanse begynner i barnehagen og i den forbindelse vil jeg markere tingene hennes så de ikke forsvinner.

Lappene festes enkelt på klesplagg, drikkeflasker og div annet du vil markere.

Jeg valgte en dus rosa farge og ble meget fornøyd med resultatet 🦄

Printet på hennes fulle navn, med mitt mobil nummer

 

Vi fikk også med veggklistremerker som min lille syntes er kjempe stas og ha på veggen.

kjempe søte flamingo

De var til min fordel lette og ta av og på  veggen også, dersom du vil forandre plasseringen.

Om du vil bestille kan du TRYKKE HER  for og besøke nettsiden

jeg fikk dessverre ingen rabattkode til dere, da de har såpass gode priser i utgangspungtet

 

Jeg er kjempe fornøyd med navn lapper, veggklistremerker, leverings tiden og i det hele tatt servicen dems, og jeg kommer til og bestille derfra om vi trenger flere.

En Stor takk til lappeliten som leverer så flotte tilbud og ikke minst for samarbeidet

 

 

 

UGLEUNGER

Reklame | Ugleunger

Jeg vil først og fremt si at jeg er kjempe glad for og få reklamere for nettbutikken ugleunger. Jeg vet som “influenser” så er det tabu og være frempå og en skal liksom ikke gi for mye av seg selv,da dette er det eneste levebrødet for mange! men da jeg fikk positiv tilbakemelding fra ugleunger om at c fikk prøve seg hos dem ble jeg så glad at Mamma hjertet ikke kunne annet enn og hive seg over oppgaven.

Jeg har fra før hun ble født, sammlet på klær og kjøpt inn litt her og der av favoritt merket joha. Det gjør meg godt og vite at lille har gode varme klær som er elastisk og lett og bevege seg i.

Det ligger i detaljene.

Som alle andre bodyer skal kneppes mellom bena, skal også disse det, men jeg la tidlig merke til hvordan f. Eks sommerull bodyene fra joha ikke var brede nedentil.

Det er bare en av mange positive ting.

Vi ble tilsendt veldig fine bruks plagg, en kjole, to smekker og sommerlue.

Neste sett er laget i rib og jeg kan ikke få sagt mange nok ganger hvor behagelig det er og bruke. det kan jeg si med sikkerhet fordi de fleste koseplaggene jeg har selv er sydd på samme måten.

Kun det beste for jenta mi

Bodyene er laget i økologisk bomull og sitter perfekt. Jeg føler jeg beskriver hvert enkelt plagg så godt jeg kan, med egene ord. Er det noe mer dere lurer på ang tøyet c viser frem så er det bare og spørre.

Tips: besøk hjemmesiden for mer kunnskap om Joha og Katvig

jeg sverger til joha, men må ærlig si jeg har blitt nyskjerrig på katvig også, og krysser fingrene for at vi får reklamere for fler produkter av ugleunger i fremtiden. Butikken finner du ved og  TRYKKE HER

Du kan også bruke rabattkoden jeg fikk til følgerene mine. Her får 15% rabatt på alle ordinære varer /   Sheleness

Kjolen c bruker her er det er 30% nå BTW om du planlegger sommer garderobe til barnet ditt.

På bildet har vi langermet body under og smekke på. kjolen er med korte armer opprinnelig.

Jeg skal ta flere bilder de neste dagene, men dere kan gå inn og se kjolen via direktelink  HER

Ugleunger /joha

 

 

VÅR MOTEN HOS ELLOS

Reklame | Ellos

God kveld mine flotte

litt kleint og si , men jeg går av og til inn og leser andre blogger også og der ser at det er mange som lager disse collagene for leserene sine ikke vet jeg om dette er plagg de har selv eller om det bare er for inspirasjon , men jeg tenkte jeg ville prøve jeg også.
vær grei legg igjen en kommentar om hva du syntes og om det er noe jeg bør fortsette eller ikke , så ikke jeg dummer meg skikkelig ut her.

husk du kan legge igjen annonymt , hehe

jeg reklamerer  jo av og til for enkelt produkter vi bruker selv for både c og jeg, men jeg det er lenge siden jeg har sitti og laget noe som dette bare for leserene. greia er at det er litt morsomt og lage de , så jeg gjør det gjerne om noen vil 🙂

denne våren dreier det seg om sort eller hvitt/beige men også ruter i plaggene og gjerne litt god størrelse på jakkene’

 

Bukse HERJakkeHERVeske HERØredobberHERSneakersHERSingletHER

 Sweatshirt HERJeansHERVeskeHERNeglakkHERSneakersHERJakkeHER

SELVPLEIE MED HONNING

Wow wow wow..

Serriøst dere, jeg har prøvd så mye forskjellige produkter og er det ikke rart at noen ganger ligger det du leter etter rett forran nesa di? Jeg må le litt, for da jeg laget inlegg om h a honning gjør godt for altså innenfra, så snublet jeg over ansiktsmaske, Hårkur og div annet honning kunne brukes til.

Så..

I går kveld laget jeg meg en maske og en Hårkur etter c sovnet. jeg dusjet det av ca 30 minutter etterpå og fy søren for et resultat etter kun en gang.

Annisktsmasken laget jeg slik :

En skje honning 3 dråper presset sitron og thats it. Rørte sammen og påførte med en ren sminkebørste.

Hår sjampoen laget jeg slik:

Jeg tok honning ca og olivenolje i en beholder, (ca like mye av hver) og satte beholderen i varmt vann for og smelte honningen og oljen sammen, påførte det i tørt hår og vasket ut ca 30 min etterpå.

Da brukte jeg kun vann.

Jeg har alltid hatt brusete hår så denne kuren var perfekt for meg for og mette tuppene ordentlig.

Bare et tips fra meg, god helse 🤗

 

TWISTSHAKE BABY

Reklame | TWISTSHAKEBABY

God kveld fine mammaer og pappaer.

I det siste har jeg hatt dilla på og lage Sunde smoothies og i går kom første pakke fra Twistshake, med refill poser og drikkeflaske

Refill posene er en perfekt løsning for deg som vil lage baby maten selv.

Hvis du ønsker deg disse selv kan jeg gi deg en rabattkode på HELE butikken og koden gir deg hele 55% rabatt  / Sheleness55 /

Besøk nettsiden til Twistshake ved og TRYKKE HER

 

UKEN SOM GIKK I TEXT OG BILDER

Ukens opp

Ukens opp er enda et nytt og spennende sammrbeid med ugleunger.no og jeg gleder meg som en gal til produktene kommer.

jenta mi kler alt og det her blir bare så moro 👏

Ukens ned

Tannverk, trenger jeg si mer.. Og det dummeste av alt er at jeg har fått beskjed av tannlegen om at jeg må vente til ting er tilbake til normalen, jeg skal også få nye tenner fremst i munn som jeg har gledet meg lenge.

Skikkelig nedtur og måtte vente.

Vi har vært mye ute denne uken og nå må jeg jobbe litt, som c er i seng.  derfor leverer jeg resten av uken i bilder.

Ukens middager har for det meste bestått av forskjellig wok retter.

Det beste jeg gjør er og ta fra kjøleskapet akuratt det jeg har lyst på, og Blander det sammen til en gryte eller wok.

Ingenting smaker meg bedre.

 

 

 

ANNONSE LUXPLUS

Reklame | Luxplus

Jeg har vært så heldig og få motta noen produkter fra luxplus.no

besøk hjemmesiden ved og

TRYKKE HER

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med varene og som et pluss i disse dager, blir pakken levert helt hjem. Heeelt til postkassen 👏 Medlemmer får forresten opptil hele 80% ved og melde seg inn i luxplus gjengen

Nr 1

NON – INVASINE TREATMENT ENLARGING LIPS FRA EVELINE COSMETICS

er perfekt for deg som ikke vil gjøre inngrep for større lepper, jeg har fått spørsmål som skrevet om tidligere i bloggen om jeg har gjort botox, og svaret er selvfølgelig nei fremdeles.

Step nr 1 innholder små korn som gjør at når du smører den på, stimulerer du sirkulasjonen i leppene

Jeg har brukt denne et par ganger nå og jeg merker god forskjell allerede 👏

Anbefaler den på det sterkeste, om du ønsker deg større lepper TRYKKE HER  for og handle selv

 

Nr 2

MACADAMIA OIL EXTRACT HAIR MASK

Jeg elsker den. Rett og slett

Kuren er en eksklusiv blanding av ingredienser for nytt liv til håret samt næring.

Håret virker metter etter bruk og fylt med nytt liv.

Kjøp den kjempe rimelig HER

Tommel opp.

Nr 3

UNTOLD FRA ELISABETH ARDEN

Jeg får prøve og visualisere for dere hvordan den er på lukt hehe men

Den har en voksen men myk og rund duft som varer lenge. Minner om frukt.

Det står skrevet i pakningen at

“to be beautiful is the birthright of every woman” av Elisabeth arden

Og det er nettop det den får meg til og føle

Anbefaler virkelig den om du er usikker på ditt neste parfyme kjøp, bestill den HER

Nr 4

NUXE MULTI PURPOSE DRY OLJ FACE, BODY AND HAIR.

OMG den her.. om ikke Selvbruning i seg selv er bra nok prøv med denne som et perfekt sluttresultat.

Jeg har ikke brukt den i håret, men på huden gir den et perfekt resultat og den lukter enda bedre

Og ingenting er bedre om du ikke ønsker og bruke sminke. Enn og smøre et tynt lag med den flotte saken her.. Herregud jeg elsker den.

Bestill selv HER

 

 

Tusen tusen takk til luxplus for disse deilige produktene!!

Levert helt hjem 👏