Ferie tips ?

Aldri kunne jeg huske hvor gøy det var og bade i sjøen, jeg hadde noen få vage minner fra min tidlige alder, men i dag altså skjedde det noe med meg da jeg så hvordan C koset seg langs vann kanten. Er det mulig tenkte jeg og kunne sitte der og le og danse time etter time ( med små pauser såklart) uten og ville dra hjem igjen når vi var på fjerde time.

Jeg gjorde som enhver mor ville gjort og satte meg ned med hun og bare nøt tilværesen ☀️

Og jeg må beklage at aktiviteten ikke er like stor her inne som den var. Jeg står i mange spennende prosjekter bla et nytt samarbeid med luxplus hvor det skal lages videoer ellers er går det radig med min lille prinsesse også og jeg inviterer dere til og følge meg/oss på instagram også hvor det blir oppdatert opptil fler ganger daglig.

@se_helene

De siste dagene har også gått til planlegging av sommerferie og røper ikke alt med en gang for vi skal besøke noen plasser jeg ser for meg blir hyggelig for både mor og barn men helt garantert  skal vi sørover for og besøke dyreparken

Har dere planlagt ferie og hvor går den ?

 

 

På celle nivå

Jeg har hørt det rareste…

jeg legger ved videoer og artitikkel  hvor det blir forklart også hva du kan gjøre selv for og “vekke“stamceller til livet igjen

SE NEDERST I INNLEGG

jeg har type 1 diabetes og fikk påvist sykdommen da jeg var 9 år gammel.

jeg fikk da høre av en av legene jeg gikk til at hold ut dem jobber mot en kur.. han ga det 5-10 år sa han “da håper jeg de har klart det” sier han videre.. årene går og mange jobber stadig med nye kurer og mange er flinke til det dem gjør.

jeg har selvsagt intressert meg for dette da jeg er rammet selv, ikke diretke plaget da jeg VELGER og  ikke føle meg syk, eller bli sett ned på, grunnet en mangeltilstand.

men det og akseptere og godta er to vidt forskjellige ting

jeg får liksom ikke slått meg til ro med at det ikke finnes sjangs til forrandring for både meg og alle oss med kroniske diagnoser.. vi er mange som trenger og ta livene våre på alvor.

Diabetes oppstår pga en svikt i bukspyttkjertelen ,  hos fungerende sender den ut insulin ved sukker inntak i mat og drikke, for og holde blodsukkernivået under en viss grense.. altså stabilt.

jeg har gjort litt hjemmelekser og lest rundt dette.. og dem sier følgende:

Det er ikke ved oppstart bukspyttkjertelen som slutter og fungere, eller gjør disse oppgavene alene. det er cellene rundt som hoder den i gang, og i tilfelle hvor en får diabetes har disse sluttet og fungere som dem skal..

stamceller alfa og beta cellene.

Om en i dag tar ut en slik celle fra kroppen og legger den i en ren beholder ved labratoriet, har dem funnet ut at disse våkner til livet av seg selv innen 2 til 3 dager

Da dem holdes i REN beholder.

…..

jeg har både meditert en del og også brukt faste i helseforbindelser ..og gjør dette for og rense kroppen .

med alt en putter i seg i dag, ville det ikke da kunne vært mulig , om en får kroppen ren fra avfallsstoffer slik man gjør ved faste , at cellene da ville befunnet seg i en REN kropp som gjør det mulig for dem og fungere igjen !?

som igjen vil sette igang oragnet som

“ har sviktet “

jeg legger ved noen filer om temat så kan du jo også hive inn en kommentar i feltet .. om hva DU tenker om dette !?

KILDER

video hvor han snakker om stamceller og faste. hva det kan gjøre for deg finner du

HER

i denne artikkelen forklarer han hvor farlig kunsig søstsoffer er, og da ikke mist hvor dumt det er om  man vil holde kroppen rent som jeg har skrevet litt om i innlegget her.

se artikkel

HER

legger også til en video jeg har lyttet mye til, hvor han går nermere inn på temaet.

HER

kjære leser jeg ber deg .. lytt til alt , ta deg tiden også legg gjerne igjen en kommentar om dine tanker rundt innlegget.

Takk for at du tok deg tid til og lese 🖤

Barnehage plass

Hei fine ♡

Jeg må først begynne med at jeg beklager for at jeg ikke blogger hver dag lengere , men jeg skal prøve og bli flinkere. Grunnen til et er at jeg er oppatt med instgram / samarbeid og har vært på forskjellige møter allerede ang barnehage til constanse fra høsten av.

Jeg besøkte den barnehagen hun har fått plass i går , men følte ikke det var rett for henne, og sto på i hele går for og finne annen mulighet ♡ og tror dere ikke den dukket opp ?? En kjempe fin ny barnehage åpner i august hvor de hadde en ledig plass igjen 👏👏 jeg er så happy.

Jeg ble bedt på omvisning der i dag og Gud for en flott plass, dermed er lillegull flyttet til en fantastisk ny barnehage slik at mor kan senke skuldrene og hvile med det. Hehe… det er mange ting som skal på plass og nå føler jeg endelig at jeg får endene til og møtes og jeg er stolt over valgene jeg tar ♡ dwt er en god følelse!

Så..

I morgen har jeg finaly timeavtale med neglene og jeg gleder meg.

Jeg går til mitt lille spa og gjør dem der ♡

Følg med på instagram @se_helene for daglige oppdateringer ♡

Ha en fin kveld vakre.

Å herre Gud

ALTSÅ UNNSKYLD MEG
Det blir feil og klage til kun oss damer fordi dette kan jo skje de fleste av oss uansett kjønn eller legning.
Men jeg er så dritt lei av komadoer hvor jeg føler meg tvungen til og gjøre noe for motparten .. og jeg tenker i mitt stille sinn at det kan du for faen gå og ordne selv. Jeg syntes derimot det er hyggelig og glede og gjøre noe fint for noen om jeg får gjøre det i mitt tempo, og når det passer meg.

Jeg har vært i forskjellige type forrhold tidligere og lært meg hva jeg tåler og ikke..
Det har vært  forhold hvor mann er mann og kvinnen skal holde huset rent, se bra ut og rett og slett tilfredstille mannen
jeg har også vært i forhold hvor ting har vært annerledes .
men det er jo en grunn til at de er slutt.. Ikke sant !?
jeg orker ikke forholde meg til kommandoer hvor jeg føler meg tvungen til og gjøre som motparten ber om.
 det våkner en liten ….. i meg ( mye pga minner om dårlig behandlig fra tildligere forhold ) så jeg har kort lunte for den slags i dag.

Jeg er født og oppvokst med

Kunne du…. ?
har du mulighet til og … ?
Kan du være så snill  … ?
også  Takk !
Det er ikke den type kommunikasjon/ kommandering jeg har vært utsatt for i senere alder ..
Det er da ikke Greit 
i mitt tilfelle er dette en mann som jeg opplever føler behov for at jeg gjør slike ting eller bare rett og slett være med på hans ideer så snart han ønsker det.
for meg blir det frekt, og også for dumt
jeg skal ikke gå i detaljer i min sitausjon nå, men det blir som om dere har begge vært og bært ved og akuratt satt dere ned for en pause, også får du beskjed om og gå og hente et lass til .
 Ikke kan du…men
” GÅ og hent et lass til ! “
hva er grunnlaget for og kommandere et annet mennesket på slikt vis ?
  • er det mangel på kommunikasjons evnen?
  • makt / kontroll behov ?
  • er det meg og mitt syn på dette som er opplært FOR høffelig Og kansje burde finne meg i det ?
Uansett grunn, håper jeg at jeg klarer og unngå og havne i slikt forhold , for egen lykke og frihet skyld.

Takk.

 

 

 

 

 

 

 

DAGEN

Ååååmg for er styr i Amerika nå. Ikke bare der men  igrunn ellers i verden også når der kommer til rasisme !! Hvorfor kan ikke mennesker godta hvordan de forskjellige ser ut !?

Jeg klarer ikke se mer nyheter..serriøst

Alle liv teller ♡

Både gårsdagen og i dag har jeg lest og lest til teoritentamen som jeg gjentatte ganger har strøket på noe så flaut

Jeg hørte en plass at 15.000 søknader til teoriprøve ,eller var det oppkjøringen er utsatt pga covid 19  og i min kommune er det fullbooket uker frem i tid. Vi må derfor reise ganske langt for og ta prøven.

Holder dere oppdatert etter vært ♡

.

C har vært til 15 mnd kontroll og hun er som antatt Helt perfekt !♡ mål vekt alt alt alt er skrått som det skal være og jeg er stolt av lille tullemor.

Det er stas og stadig få skryt og kommentarer enten vi er til kontroll , på kafe eller bare i mat butikken.

Nå er det ikke lenge til august hvor det er barnehage oppstart og jeg er spent på hvordan det skal bli og overlate eller levere hun fra meg så mange timer pr dag.

Hun er søkt inn 80% “bare” noe som gjør at vi får lange helger sammen fremdeles. Det er viktig, syntes jeg og tilbringe så mye tid med barna som overhode mulig når de er små ♡ samtidig som det og være sosial med andre , spiller en stor rolle. Spennende blir det uansett !

Både stolt og spent mamma her i dag

Jeg håper dere har en fin start på sommeren og husk og lag en fin dag i morgen til tross for skyene og regn.

 

TIPS TIL DEG SOM VENTER BARN

Som skrevet om tidligere syntes jeg det er viktig at min lille får i seg ren mat.

Jeg ordnet med en slags smukk som man kan fylle inn det en selv skulle ønske.

Mini har til nå prøvd med bla både gulrøtter eple og avokado.

Det er fint og bruke om du vil gi ting men er redd for at det kan sette seg i halsen.

Det er ingen reklame og det finnes sikkert mange varianter for og tilvende våre små nye ting. men jeg syntes den er genial i en start fase, du får tak i den på apoteket vet jeg.

Bare et tips til dere som har eller venter baby ♡

 

UTVALGTE KLESPLAGG

Reklame | Ugleunger

God morgen Fine ♡

Nå har jeg gått igjennom og testet diverse merker til barn. Jeg slet en del i begynnelsen med at jeg kjøpte klær til c en plass

‘la oss si str 74 ‘ også handler jeg fra et annet merke også måtte jeg ned i 68, og et tredje merke måtte jeg handle i str 80.

Jeg syntes det ble vannskelig og fortelle andre i familien hva slags størrelse hun bruke om de ville handle inn noe.

Såå her er min skreddersydde oversikt over hvilke merker /butikker som er store /små i størrelsen.

 

Ugleunger.no : joha/katvig – veldig riktig

Kapphal :Newbie  –  ganske riktig

Hustandclaire – veldig riktig

Husfliden feks :Lillelam – veldig riktig

 

Jeg har bla tidligere handlet noe i rimligere butikker og er sjokkert over variasjoen på størrelsene, men ikke bare det men også kvaliteten.

Bla h&m og Spar kjøp falmer etter første vask og tøyet blir ikke pent igjen.. om du skjønner hva jeg mener..

Jeg mener på ingen måte og henge ut noen kjeder, men jeg mener det når jeg sier jeg velger kvalitet fremfor antall plagg.

Dette gjør jeg bevist og handler kvalitet pga varighet og komfort, “for og ikke si gjenbruk av klær som varer til både første og sistefødte.

Om du vil se tilbudet ugleunger leverer for merkene joha og katvig får du itilleg20 % på allerede rimelige kvalitets plagg til de små ♡

Bruk koden sheleness  som varer ut juni ♡

-gjelder ordinære varer (SOM ALLEREDE HAR LAVE PRISER )

 

Jeg elsker utvalget,  kvaliteten og ikke minst servicen hos joha spesialistene

ugleunger ♡

 

Håper dere gleder dere like mye til sommer visningen av plagg som Constanse og jeg gjør ♡

Imellomtiden kan dere titte litt selv og kansje finne deres egene favoritter

Besøk nettsiden ved og trykke her

Eller for dere som i Sverige dere kan bestille via dansk domene med samme rabatt kode

sheleness

Det er ingen problem ♡ og den nettsiden finner du ved og Trykke her

.

.

Jeg hadde det forresten super gøy med og gjeste snappe for en gjeng mammaer i sverige… det var på lørdagen som var og jeg tenker vi strax er i gang med vår egen mamma snapp her hjemme i norge ♡ et par biter som må på plass før vi er i mål..   håper dere vil følge med meg der også ♡

 

Kos dere med utvalget til ugleunger så lenge

Ha en fin dag