tre gode julegavetips til 100 kr

Reklame | Luxplus

Vi ønsker alle og gi gaver som betyr noe , men helst ikke koster en formue. Alle skal ha og lommeboken strekker ikke alltid til. Jeg har satt sammen noen tips til dere i håp om at dere finner noe dere kunne ønske og gi bort i gave.
husk om du bestiller er det greit og være tidlig ute sånn at du vet at pakkene kommer frem i tide 🙂

Luxplus leverer pakkene helt hjem og jeg har alltid vært fornøyd med overleveringen. Herfra deler jeg noen av favorittene å kan med hånden på hjertet si at disse er gode kjøp du ikke kommer til og angre på. Jeg elsker alle sammen.

tre gode tips fra meg

1. 

derma roller for en gjevnere hud. Den reduserer rynker og bidrar til og stimulerer huden. koster kun  69 kr

For og handle trykk HER

2. selftan fra Cosmic candy glow er Helt utrolig. Den gir sakte men sikkert farge men også glød en kald vinter sessong. Den koster kun 109 kr.

For og handle trykk HER

3. Burberry Brit parfymen får du i liten variant, den er perfekt og ta med seg på tur eller i vesken.
rolleren gjør at du påfører parfymen nøyaktig der du ønsker lukt og tro meg, den lukter HELT fantastisk koster kun 99 kr

For og handle trykk HER

Ukens og Bildedryss

Ukens opp

jeg er kjempe fornøyd med at inervjuet med pd gikk såpass bra, takk til dere som har kommentert og følger meg i hverdagen med lille c 💕

ukes ned

er drittslenging på sosiale medier, seriøst be Nice eller ikke si noe. Konstruktiv kritikk derimot taes selvfølgelig imot.

ukens handel

uten tvil burberry jakken til meg selv, og det nye service fra PorsgrunnPorselen 👏🏻 ( se bilder )

Ukens bilder 

 

Religion og politikk

Igjen føler jeg bare for og skrive litt, og hva er bedre enn og bruke bloggen ?  Jeg holder som sagt på med en fordypnings oppgave til skolen å kjenner jeg virkelig får satt med inn i temaet. Temaet jeg har valg og skrive om  omhandler Språkets makt

Overskriften jeg vil bruke blir,

Språkets makt og evne til forandring.

det er fler temaer som interesserer meg. Først og fremst er det et faktum at personen som behersker et språk godt står i et maktforhold til personen som ikke behersker det på samme måte. Tenker også videre på autoriteter, foreksempel leger, som velger å bruke et lekespråk fremfor et språk pasienten forstår, både språket og plassen i hierarkiet gir mye makt. Det er viktig at pasienten våger og stille spørsmåls tegn ved egen helse og behandling for å kunne ta del i eget liv.
dette er et eksempel på hvor språket har makt. Men se på Tolkninger av Koranen også, hvor det i familien er kun mannen som kan lese og skrive. Kvinnen  har ofte ikke krav eller rett til og lære seg språket å står derfor automatisk i et maktforhold til mannen.
hva om kvinner fra nå av fikk lov til og tolke Koranen slik de ønsket ?
ville det da vært like stort press på kvinnens påkledning ?
det står bland annet skrevet svart og hvitt at mannen også skal bruke div klesplagg.

Så det må da være derfor kvinnenes plagg er lagt såpass mye vekt på i dagens samfunn ?
fordi det kun er mannen som tolker tekstene.
Det står heller ikke en plass at kvinnen skal bruke hode plagg. Dette er menneske laget og ikke et påbud i Koranen. Så jeg lurer på hvem som styrer religionen ?

om det bare er og Tolke tekstene slik en vil og lage religion deretter syntes jeg dette er særdeles farlig og bør taes opp enda hyppigere i debatt»! Om ikke fjernes helt å heller legge fokus på og bevare norsk kultur.

videre er det da mange år siden Krl ble fjernet fra den norske skolen så hvorfor i all verden kan regjeringen vurdere og bringe inn eller bygge tilpasset  muslimske  skoler i Norge ?

hvorfor er det plutselig greit og blande Religion og politikk ?

 

Burberry og intervju med avis

Jeg har altså fått så dilla på burberry produktene at jeg laget en liten shot med det siste innkjøpet. Keg elsker ikke bare mønsteret men uttegningene og detaljene. Kvaliteten er uten om det vanlige

jeg var innom butikken deres som ligger i side gaten til Karl Johan sist jeg var i Oslo. Både butikken og ansatte var imponerende å jeg gleder meg til og komme igjen

fortiden handler jeg mest på nett da jeg ikke syntes så mye om utvalget i denne lille byen ( uten om da jeg handler lokalt så klart for støtte i denne vanskelige tiden )

Jeg venter bukse og litt annet div hjem i posten så følg med videre.

Foresten ble jeg intervjuet i en lokal avis i dag.
både i dag og forrige uke har jeg snakket med journalisten og det publiseres i kveld via nettsiden å kommer i avisen i morgen. Det er så moro for oss.
hun ville legge vekt på folk som fikk det det. Og fokuserte på bloggen og Instagram som jeg bruker aktivt 😊 veldig hyggelig hvis dere vil ekke det ut i Porsgrunns dagblad (PD) jeg gleder meg over muligheten. Og som jeg sier til henne også, jeg kommer aldri til og slutte og publisere og aktivere leserne med innholdsrike innlegg og bilder

 

Stor natta klem fra c og meg

 

Hjemmelaget hår sløyfer til barn

Ukens opp 

Jeg ble kontaktet av PD som er en lokalavis. Hun ville gjøre et intervju etter hun hadde fulgt med på Instagram og ville fremme arbeidet mitt med og lage en reportasje i avisen med folk i nærområdet som får det til. Jeg gleder meg. Det setter jeg stor pris på, at avisen ville skrive om. Vil såklart dele med dere hvordan det er gått når reportasjen kommer ut 🙂

Ooog jeg fikk 30/30 riktig på skoleprøve,  👏🏻

ukens ned

kan ikke si mer enn at folk som ikke holder avtaler syntes jeg skal la være og kontakte meg og stjele tiden til andre er ikke pent.

 

ukens crazy 

Dette året bestemte jeg meg for å lage egne sløyfer til juletreet. Det er mange fordeler med det og keg trengte faktisk en liten utfordring og hobby.
Mens jeg laget disse laget jeg noen «prøve» sløyfer som jeg tenkte Constanse kunne bruke i håret.
og resultatet ble faktisk ikke så galt, hva tenker dere ? 🎀
Si ifra om dere liker dem, og om det er noe dere selv kunne tenke dere og la barna deres bruke.
takker for svarukens gjøremål

Det var og finne ut hvilke oppgave jeg vil fordype meg i på skolen, men altså når jeg begynner og fordype meg i en ting, så får jeg så dilla på temaet at jeg nesten slukes. Jeg har funnet et eller to temaer.
Språkets makt eller den norske kultur.

Ukens tanke 

Det er blitt hvor åpenbart det blir snakket om av muslimer i andre land, hvordan de planlegger og ta over Europa med vennlighet. Det blir ikke vist på tv kanalene vi har. men til dere som har tv2 sumo, dere kan søke opp det muslimske brorskapet og se dokumentaren der.

ukens nyhet 

jeg kræsja. Serriøst. Det noe av det skumleste jeg har opplevd noen gang å jeg skal aldri lete etter noe  i bilen mens jeg kjører mer. Aldri aldri aldri ta øyene bort fra veien. Det kan være livsfarlig i stor fart.
Bilen er nå på verksted med det ser ut til at den ikke kommer på veien igjen.
Jeg fikk heldigvis leiebil og er på let etter ny.
takk til Gjensidige som stiller opp med god forsikrings avtale.