Home made tea

hjemmelaget te på 123.

Jeg velger og skrive det om da jeg mistet innholdet i den gamle bloggen
Uansett, så Istedenfor te poser fra butikken lager jeg min egen te ( super god for og rense kroppen )

  • kraft fra sitron.
    Nellik
    Laurbærblad
    Naturlig honning
  • Anis stjerner

Husk og stoppe vannet rett før det koker, slik at det bare varmes ..

( slik en god te kjenner ville gjort )

En god og Sunn blanding som jeg vil anbefale alle og prøve 

Jeg endres

Serriøst så har det skjedd noe med meg.
jeg har begynt og skrive til andre som lager storyes og blogger mm hvor flinke se de er og hvor gøy jeg syntes det er å følge de. For jeg følger de jo, men tidligere har jeg sitti og swipet og tenkt liksom jaja hun tror hun er så fin og sånt, men puff så skjedde det en endring i meg Selv.
disse jentene fortjener all skryt de kan få ( det gjør jeg også) bare så det er sakt! Det er mye jobb og livet ditt blir dedikert til å oppdatere de som ønsker.  Merk deg, DE som ønsker. Å følge dem, hver dag.
det er deling av privat liv, bilder, lange blogg innlegg, drømmer som deles og kopieres av andre, oppdrag for de som gjør det samt sene kvelder å alt livet har å tilby som skal gjøres ved siden av dette. Jeg skammer meg rett og slett over de som føler det er greit og slenge dritt hvor de putter deres negativitet på mennesker de selv velger å følge, utrolig !
jeg er stolt av dere og meg selv, hehe selv jeg ikke har vært med på noen mnd nå 😩

for en liten oppdatering dra sykehUs har jeg vært her i snart 8 uker nå,en av mine største bekymringer var at jeg ikke fikk møtt til skolen , men jeg får møte til eksamen i mai/juni likevell og er på jakt etter skolebøker slik at jeg kan lese meg opp herifra 👏🏻👏🏻👏🏻
Jeg mangler matte, engelsk og samfunnsfag før jeg skal søke årsstudium i filosofi til våren/sommeren

Det er super spennende 🙌🏻

sånn, haha da fikk jeg ut litt morgen frustrasjon og delt det som motiverer meg mest om dagen

Dere må ha en fin helg og en goood morgen ;*

Ting tar tid

kjære dere, nå er jeg innlagt på sykehuset 7 uke på rad å jeg kjenner virkelig på det. Jeg har vært utsatt for mye rart tidligere men kommet meg rask på bena igjen! Denne gangen er det annerledes desverre.
jeg trenes opp igjen såklart med fysioterapeut to ganger daglig i ukedagene å prøver og gå så mye som mulig utenom rutinene de har satt her i Skien.
Delmålet mitt er og komme meg videre til kysthospitalet som jeg kun har fått possitive tilbakemeldiger om. De har svømmebasseng bla som jeg tenker er en god trenings metode for meg fremmover, tiltross for possitiv holdning for fremtiden er det trasig og ligge 7 uke her i Skien, jeg får virkelig testet tålmodigheten altså. For å ikke snakke om verking i bena 😩 så

svimmelhet og lite ork gjør det strevsomt å skrive og jeg må velge aktivitetene mine med omhu.
men nå var det lenge siden jeg har publisert noe fra sykehus oppholdet…Jeg var ute i dag, altså på kjøre tur med mamma og handlet inn sånn her Colorado terapi tegne bok. Jeg tror seriøst jeg er blitt addicted

det rare er at målingene mine har ikke vært så bra som nå. jeg måler fast hver kveld blodtrykk og metning som de kaller det, «en sånn dings på fineren» og blodtrykket var 128 over 65 og en metning på 99%, det kan jo da tenkes at farge terapien spiller en rolle i de gode målingene 🙈ikke sant ? jeg vet ikke jeg men noen av dere har kanskje erfaring med det fra tidligere.

i kveld skal jeg tegne litt til tror jeg, skifte til nattøy se på en film også sovner jeg vell til den som normalt ☺️
håper dere har en mer spennende hverdag enn hva jeg har og har hatt den siste tiden, buhu

Nattanuss ;*