Ukens spørsmål

Reklame |

Hvilke planer har du etter skolen?
Etter skolen skal jeg mest sannsynlig til Oslo med jenta mi for å studere videre, om ikke jeg begynner å jobber fast med bloggen og Instagram. Da vil jeg evt ta nettbasert skole noen år til.

Er du singel ? 

Jaa. Jeg jeg er singel. Jeg har vært alene med datteren min siden graviditeten å ser i grunn ikke for meg noe forhold med det første. Pga skole og jobb.

hvor lenge har du trent ? 

sånn alt i alt har jeg treng noen år, men begynte for fullt nå igjen for en måned siden, eller er det 3 uker kansje. Jeg er veldig opptatt av maten jeg spiser å tenker resultatene kommer fort av den grunn.

 

hva gjør du i helgene? 

ahh.. denne helgen har jeg jobbet, gjort reklame for wearefit. Det er treningstøyet du ser på bilde over. Ellers har Jeg sett 101 dalmantinere på Viaplay og spist middagen ute på strøm i Skien.

 

 

Skal du ha fler barn?

helt ærlig, så har jeg lyst på fler barn. Men vet ikke om jeg orker å inn i forhold igjen. Jeg har vært så uheldig med tidligere forhold å kjenner at jeg ikke vil utsette verken med selv eller Constanse for et forhold hvor jeg ikke er lykkelig og får drive med det jeg selv vil. Ingen får stjele min lykke. Men finner jeg en som finner seg i måten jeg lever på så kan jeg nok prøve igjen ja

 

hvorfor ytrer du deg så kraftig noen ganger ? 
fordi jeg føler ingen andre gjør det. Jeg løfter temaer som få tør å snakke om, men de fleste av oss tenker på. Jeg syntes det er riktig og veldig veldig viktig å sette lys på problemer i samfunnet, slik at det skaper debatt som igjen kan forandre samfunnet vi lever i på en positiv måte.

Hvor lenge har du skrevet blogg å når ble du flyttet fra mini blogg til blogg.no

Jeg har vært fast blogger for blogg.no i snart 3 år. Jeg begynte hos miniblogg som alle må lå da jeg var gravid med Constanse. Blogg.no kontaktet meg å spurte om jeg ville blogge for dem etter et år kansje ? Siden har jeg vært her.

Hvordan var det å bli intervjuet av avisen da de spurte deg om Instagram ?
serriøst så var det ganske ekkelt , spesielt da hun jonuaslisten tok kontakt med meg etter hun ekkle personen slang sånn med leppa i storyene mine å til samarbeidspartnere  jeg hadde for å ødelegge jobben min. Det var litt skremmende. Ellers var det okei. Jeg fikk snakke litt om bakgrunnen min å også boken jeg holder på med.

hvor høy er du ?
jeg er 1,78 cm

 

takk for fine spørsmål å takk for en fin uke sammen med dere både her å i Instagram. Vi ser frem mot en ny uke imorgen. I kveld skal jeg se en film før jeg legger meg. Ha en fin kveld, fineste lesere

link til wearefit klærne ser du i Instagram bio forresten med rabattkoden 25sehelene

besøk: se_helene

elsk🙃

 

Lol generasjonen

Er det ikke skummelt å skrive en ting når mottager oppfatter noe helt annet.?
jeg tror og er ganske sikker på at det har noe med lol generasjonen å gjøre. Det er jo helt feil hvordan du kan f,eks skrive «det er noe forandret» og mottager kan oppleve at det er «meget» forandret istedenfor «noe» som betyr litt.

lol har gjort noe med framstillingen av ord som gjør til en feil forståelse av tekster, spesielt sms språk og kortere beskjeder. Så folkes skriv tydelig hva dere mener om det skriver i korte settinger, slik bevarer vi språket  🇳🇴💪🏻

Utdrag: se på deg selv å folk rundt deg, Folk er ulykkelige.
kropp og sinn er koblet totalt fra hverandre.
Det er så mange som kun lever i hodene sine og ikke i kroppen.
så noe må være alvorlig galt

Hvil deg

Nattesøvn for store, nattesøvn for små

jeg er kjempe opptatt av helse. I form av fysikk og den mentale balansen en trenger for en god hverdag. Skjønnhets søvn er hvert brukt som et slagord opp gjennom tidene for den som ønsker et ungt, vakkert utseende. Det er ikke for uten grunn.

En god nattesøvn er særdeles viktig for restitusjon og kroppens maskineri som konstant er på jobb iløpet av dagens timer, selv når du hviler er sansene der og kroppen fortjener å melde seg ut litt.
Det er vitenskapelig bevist mange fordeler ved å ha en god rutine rundt søvnen. Det bedrer så mangt å er viktig for vitaliteten til mennesket.
Får du ikke sove når du legger deg, er det best å sette seg opp eller gå en stund før du legger deg igjen. Tanke press før du legger deg er et dårlig startpungt på en god natts søvn.

varm te eller varm melk, gjerne med honning er supert selv for deg med år på erfaringen.

Før sengetid. Er det også greit å ha morgendagens utfordringer innegjort slik at morgenen flyr lettere. Slik som jeg lager matboksen til barnehagen kveldene dagen forveien. Det sparer mye å gir oss god tid morgenen til og dekke bord og spise frokost.
Til og med klær legges gjerne frem dagen i forveien.

Også rolige dager, slik at du får bedre til til en hyggelig frokost.

Det er mange andre land som har innført siesta iløpet av dagen, det sies fordi det er så varmt -at de trenger en pause fra jobbstedet men jeg syntes også det er viktig for oss i vesten at vi tar oss tid til oss selv utenfor alle gjøremålene å arbeidet vi står ovenfor.

Så om ikke siestaen blir innført her i landet, bør vi ta ekstra godt hensyn til søvnkvaliteten vår.

Hvil deg.

 

 

We are fit

Reklame | Wearefit

(Inneholder reklame )

Im in love dere. Serriøst, det trenings settet her. Bare hør på navnet liksom
We er fit.  jeg elsker å dele opp navnet fordi vi er virkelig fit, så mange av oss og navnet til klesmerke passer så bra siden klærne får meg til å føle meg super komfortabel selv det sitter etter kroppen.
jeg hadde det såå gøy med å ta bilder i dag og gleder meg enormt mye til i morgen når jeg skal vise frem sett nr 2.

det bar litt dumt da jeg hørte med treningssenteret om vi kunne ta bildene der. Men så fikk ikke Constanse lov til å være med inn. Pga corvid19. Men vi fant på noe annet moro og reiste ut i Hagen. Takk til pappa som er fotograf 😂minner dere om at dere kan følge ig story for oppdateringer også, som er  @se_helene

her har jeg på meg et sett som heter:

Rose Top Ribbed Seamless. Det er på salg nå, ellers kan dere bruke koden min som er 25sehelene for 25% av på ordinære varer 👏🏻

Trykk dere inn Her

Det er deres feil.

Det er deres feil

Dere vet de, de folkene, de folkene som driter på gammle kunster. De som hever seg i materialistisk verdi. De som belærer utifra hva de har lest å står med enerett om hva som er best.
uten kjennskap til eget, Uten kjennskap i blinde, uten kjennskap til sinnet. Har de alt de skal vinne.

det er de som har skyld i at jeg og selv du ikke får tilgang til livets goder og nuet. Det er som vil heves mens du hår forgjeves.

Vi tror vi er kommet til toppen i alt, vi ser ikke selv at menneske har falt. Vi ifører kroppen de farligste ting i håp og i tro om at alt går seg til. Vi er bare mennesker, vi går også vill.

Så lukker vi øynene å sinnet der med. Kan ingen i verden fortelle deg det?? At du om ikke våkner å snur om ditt tak, vil generasjoner som kommer ligge langt langt bak.

Det faller i smak hos den ene og andre sp tredje mann kommer, og lar selvet forfalne. Jeg gjør som de andre, jeg gjør som ble bedt, jeg gjør jo alt riktig, da det kjennes så lett.

Da mister du standen,  din sanne jeg er.
Forstanden forsvinner, men de har deg nær.
Du kjenner deg best i din venns lånte klær.

jeg gjør jo alt riktig jeg gjør som vet jeg. Det er derfor de fjernet det første alfabet.

så når samfunnet våkner til endenes dag å du ikke kjenner ditt eget velbehag. Så Merk mine ord da du burde ha sett. At bak alt dette maset. så kunne du ledd.

Ha en fin kveld fine 🌸

En kvinne som meg, en kvinne som deg

Piker må gå ikledd hva de selv ønsker. Piker skal ikke vises frem for andre i konkurranse om kjøtt.

En pike som deg, en pike som meg.

En hvilken som helst kvinne skal snakke. Hun skal tale for mennesker og respekteres av mannen som hans Førde.

En kvinne skal leke slik som mannen. Derfor settes hun høyere enn sådan fortalt tidligere.

Men en kvinne skal elskes, en kvinne skal selv bygge å bygges opp. En kvinne skal lære og en kvinne skal bære.  Slik behandler du kvinner.

En kvinne som meg. En kvinne som deg.

En fargerik tid, Våren

Å fineste dere, våren er snart her.
som jeg skrev om i fjord tipset jeg dere om å følge litt med i moteverden slik at dere unngår å handle det «riktige» plagget, akkurat da det kommer i butikkene. Det er mange penger og spare om du følger litt med. Du kan se farger som kommer å type stil utifra om modellene bruker lange skjørt, mønstrete osv.

Det lure du nå gjør er at du sjekker butikkene og nettstedene for slags varer. Her kan du finne mye for kommende høst, til en rimelig penge.
og om du er ekstra god med hendene kan du jo være kreativ å klippe og sy til slik at du får det akutt som du vil. Er ikke det noe av det morsomste med klær så vet ikke jeg altså.

sider og butikker som ofte har godt med salg finner du enkelt. Og husk det er ikke flaut å spare noen penger fremfor å vrenge lommeboken for å ha akkurat den tingen i den butikken.

håper å se en fargerik vår med dere.

 

Du er bra nokk

Hvile.
hvile hvile

mer enn du har tid til, er det beste rådet jeg kan komme med om du føler deg ubekvem med hvem du er.
Jeg la ut et bilde i storyen på ig her for litt siden som hadde bilde av to kjendiser fra før de ble kjent å fra nåtiden. De er ikke til å kjenne igjen.
under bildet sto det skrevet at ingen er stygge,bare fattige.

Først elsket jeg bilde å så humoren i det. Men så når jeg tenker meg om er det jo helt rart å skulle si en stygg om en ikke er operert etter en mal.

Jaget mange av oss går med, ikke bare jenter men gutter også. Det er uutholdelig for oss alle.
Dere kjenner reglen ?

Se sånn ut, ha det håret, kle seg i siste mote, gjøre det bra på skolen og til og med enhver tid prøve å  tilpasse seg etter venners/bekjente, for aksept.

Det er utrolig slitsomt å du mister din naturlige sjarm i forsøket på perfeksjonisme.
som forresten ikke finnes. Men ok

Du Må Må Må godta deg selv, uten å være avhengig av andres mening om deg.
for en skam å gi alt av seg selv til en person eller et utseende som ikke imøtekommer de hverdagslige gjøremålene. Plutselig sitter du der som 10 år eldre og lurer på hvorfor du brukte så mye tid på å tilfredsstille andre enn deg selv. ( jeg vet )

jeg har et stort Stort ønske om at unge mennesker skal trives i eget skinn. Det er forresten bare slik du kan møte din rette sjelevenn. For med masken på vil han/hun misforstå.

Vit det vell.