Bilde dryss og en helt spesiell link

Reklame | Luxplus

Dagene nå er litt så som så , med mye innleveringer  og fremføringer på skolen, samt sykt barn som ikke kan være i barnehagen. Pass ekstra godt på dere selv og husk å sprit hendene ofte 👏🏻 Det er så viktig.

En stor glad nyhet er at i tilleg til de drøye rabattene du allerede får som medlem hos Luxplus, får du 10% ekstra hvis du bruker den linken jeg legger til ved og trykke Her

det ser du når du kommer til kassen at rabattkoden tilhører se_helene, (som er min Instagram konto) gir ekstra prosenter.

ellers vil jeg si at jeg har aldri vært lykkeligere i mammarollen. Det er Så gøy dere 😊 Constanse blir tilbudt samarbeid Med gjevne mellomrom også

Bilder fra de siste dagene

Hvem av dere kan ta på føttene deres ? Sleng med bilde i ig @se_helene 👍

Jeg trenger deres mening om en skole oppgave

De siste ukene har gått så fort. jeg syntes ikke jeg har vært noe flink til og bruke bloggen, slik jeg burde. Jeg har dårlig samvittighet.

Jeg går på skole ( dagtid ) og er mamma frem til kl 19.00 hver kveld så det blir liksom ikke tid så mye mer enn instagram desverre. Nå kjente jeg, jeg fikk behov for og sette meg ned og bare skrive ned hva som skjer med meg / oss om dagen. jeg mener ikke skremme bort noen, men etter å ha motatt meldinger på ig om hvor dårlige forbilde jeg er etter og ha funnet ut at noen stalker kontoen med fake profiler ble jeg helt satt ut. hun ene skriver at jeg må slutte og lyve om samarbeid og at jeg er et dårlig forbilde.

bare for og svare på hele greia så skjønner jeg ikke helt hva du mener med at jeg juger om samarbeid. jeg har noen faste jeg reklamerer hver måned og andre ting i story jeg tagger mer generelt, mulig du blander disse tingene ? jeg vet ikke ..  jeg syntes heller ikke det er fair og skrive jeg er et dårlig forbilde, og håper ikke det er mange av dere som syntes det. jeg vet ikke hva jeg skal si og gråter..

håper du vil forstå at jeg er egentlig bare ute etter og finne ut av hva du mener i og med at du sier slik, men ikke kan forklare deg.

for og prate om noe helt annet, skulle jeg ønske jeg kunne komme inn på et universitet i oslo å slippe og ta opp fag på nytt, men det ser ut til at det er eneste veien inn.. vi får se, jeg tar nå opp de fagene jeg skal og håper på gode karakterer til sommeren.

Etter oslo besøket vi hadde forrige helg her jeg døds gira på og reise innover med Constanse så ofte vi kan, frem til vi muligens flytter for og studere. vi sov forresten på Thon hotell ved Aker  brygge og jeg trives godt, min bror bor i Oslo med damen sin, så det ble et hyggelig møte med de der også. På vei hjem kjørte jeg innom for og se på universitetet og vi var innom kjøpesenteret cc vest og handlet inn ny jakke, hårsløyfe, strømpebukser 🙂  dere skal se Constanse med sløyfene fra Prinsesse fin, jeg smelter  bilder og litt div kommer i ig

jeg mer enn gjerne brukt all min tid på bloggen. jeg skal prioritere det mer på kveldstid fremover. det er en liten pause i boken jeg holder på med også. og jeg vil holde dere som følger meg oppdatert,når den er forventet ferdig. det er et spennende prosjekt jeg har sittet med i mange år som derfor ikke er så lett og skrive ned konkret. takk til dere som hjelper med meg dette forresten.

husk og følg meg/oss i ig for daglige oppdateringer DET KOMMER nye spennende samarbeid også, I can`t wait.

tips : Hår

instagram: @se_helene

 

Jeg trenger deres hjelp og ber om at noen vil komme med synsvinkler og tanker rundt temat

“Mennesket i sentrum”

jeg har fått i oppgave og trekke sammeligninger mellom hvordan de så på dette i renessansen ca 1500 tallet frem til i dag. min svar oppgave ser sålangt slik ut

 

Mennesket i sentrum Da og Nå

Gjør som gud og bli menneske igjen tenker jeg da når jeg sitter og gjør meg klar for morgendagen

det kan ikke forventes av meg slik som antatt og jeg er redd for å komme til å skuffe noen.

Forventningene som følger meg i dagens samfunn, gjør til at jeg har mye fokus, på meg selv..

eller gjør det virkelig det?

I det, det ser ut til at jeg har fokus, på meg selv, handler det faktisk om HVA jeg må gjøre for å tilfredsstille kravene og forventningene som er gitt til meg. Dette er ikke å sette mennesket i sentrum. Jeg mister fokus, på det som er rundt meg og ofte det som er av større betydning enn utseende.

Personlig syntes jeg det er vanskelig og skulle trekke likheter mellom datidens syn på mennesket i sentrum og hvordan vi ser det i dag. Jeg kan se for meg det blir litt som sosiale medier hvor du setter deg selv i fokus til en hver tid og prøver og få til den perfekte selfien. Fremfor å legge Fokuset ditt det hos en høyere makt enn deg selv.

Jeg har jobbet meg ut av posttraumatiske hendelser hvor jeg endte opp med å bli nødt til å legge noe av arbeidet til de høyere makter, og jeg er sta. Dette skulle jeg få til selv tenkte jeg, men som menneske skal du ikke bære alt selv.

For meg er det absurd og se på seg selv som gud, mens du lever her på jorden, men det at vi har større muligheter i oss selv, enn de fleste er klar over. Er jeg overbevist om!

Hvert enkelt individs «sentrum» kan også være forskjellig fra en annens sentrum, slik som religion,tro eller syn på livet.

(selv da har vi..)

(Vi har da alle..)

mulighet til og være i sentrum om vi ikke godtar enhver forventningene som blir gitt oss i dagens samfunn! hvis vi kunne klart og si nei, motstå arbeid og lyster. For og så mestre det og sette av tid til å prioritere seg selv. vil vi kansje være i sentrum.

En klok mann skriver: og jeg siterer

«du skal meditere minimum 10 minutter hver dag. har du ikke tid til det. Skal du sitte 20 minutter».

Hvert enkelt individs «sentrum» kan også være forskjellig fra en annens sentrum, slik som religion eller tro.

Gjør som gud, og bli menneske igjen.

Renessansen: 1500 tallet.

 

Ingen kilde

Signe Helene

 

Oslo tur

God kveld fine 💕 endelig kom vi oss en tur til Oslo, det var etterlengtet. Jeg skal studere her inne etterhvert også og ville ta en tur nå med Constanse. Meeen det eneste vi har gjort i dag er og spise god mat og shoppe #jamieoliver akerbrygge, Vi skulle egentlig se på universitetet.

Imorgen møter jeg broren min som flyttet hitt for en liten stund siden nå og vi gleder oss begge to.  Husk og følge IG @se_helene for hyppigere oppdateringer.

vi sover forresten på Vika atrium ved Aker brygge og er fornøyd med hotellet sålangt, litt spent på frokosten i morgen, men inntrykket er langt bedre enn hva vi fikk da vi reiste til kr,sand i sommer, om dere husker 🙈

forresten har jeg tenkt på en liten stund og kjøpe en diamant til gullungen, og vi fant en kjempe fin en i dag 👏🏻 Dere kan søke opp #myfirstdiamond eller så vil jeg såklart vise dere når vi kommer hjem igjen i IG

legger med noen bilder fra dagen

Ukens

Reklame | Luxplus

Innlegget inneholder reklame for luxplus.

dere.. nå har det skjedd så mye i det siste.
Jeg har hatt tre prøver på skolen, oppkjøring samme uke å kjøpt ny tlf.
Så nå når jeg endelig skal sette meg ned for å skrive så kommer jeg ikke inn å finner ut at noen har kommet seg inn på bloggen min! De har forandret passordet til noe ville greier!! Er det mulig 😩 endelig er den tilbake og trygg igjen! Som sagt har uken vært fylt av spenning.. jeg er så happy for og ha endelig bestått oppkjøringen 👍 det var på tide nå.

på Instagram får dere med dere oftere oppdateringer og jeg må ærlig si jeg har blitt flink til og poste i Storry i det siste og syntes det er så stas med folk som er engasjert. Luxplus har blitt favoritt samarbeidet mitt og jeg mener det når jeg sier det. Så mye fine produkter og jeg har funnet noen favoritter uten tvil!

I dag kjørte jeg i stallen med Constanse, hun har blitt så flink 👌🏻 (Se bilder)

i kveld skal jeg bare hvile og forbedre til ny uke i morgen, det blir forresten nye produkter fra luxplus snart som jeg gleder meg masse til og vise dere, håper dere er Spent også, så følg med på IG 💕

@se_helene

 

ukens

ukens opp

Det må være at jeg fikk lappen 👏🏻

ukens ned

blææ jeg åh, vil egentlig ikke snakke om det, men jeg misforstod en prøve på skolen og leverte derfor inn feil oppgave, snakket da med lærern i etterkant og spurte pent om jeg kunne få levere inn en ny oppgave, men det vet jeg ikke før neste uke. Altså .. jeg vet ikke jeg men jeg må bare ha gode karrakterer så det går ikke Ann og levere så feil. Flaut!

ukens handel

Speil speil på veggen der … neida, men beste jeg handel denne uken er nytt sminke speil 💕

ukens tanke

at jeg burde date og få meg kjæreste, haha det er lettere sagt enn gjort! Jeg bet ærlig ikke om jeg vil, men det er så hyggelig når jeg ser par og drømmer meg ofte bort i hvordan de har det når en deler ansvar, gleder og sorger. Men så er jeg ikke alene og det er ikke hvem som helst jeg har lyst til og ha i livene våre. Pappaen til Constanse gir lyd fra titt til annen, og sier han vil være der for henne.
jeg har i over et år nå sagt at jeg ikke skal nekte han samvær med henne og at de selvfølgelig skal kunne møtes om han vil det. Men nå begynner jeg å få nok av tom pratet hans! Seriøst .. så dum kan jeg ikke være og han kan ikke holde på sånn i evigheter.  Constanse har jo også godt av en mannsperson i livet, ikke sant ?
heldigvis stiller bestefar opp som en mannsrolle i livet hennes 🙈

 

 

For et opplegg

For et opplegg.. nå er jeg på vei hjem fra skolen, eller for og hente lillegull i barnehagen. Men jeg følte jeg måtte nødt og fortelle noe om hvor fult hodet mitt føles om dagen, med alt fra middagsplanlegging til nynorsk eksamen. Altså nynorsk dere.. wtf !?

Det som er da , er at jeg kan ikke gå ut med dårlige karakterer fra skolen. Og det nytter ikke og gi blaffen. Bare i norsk kan man få seks karakterer ved avslutningen av året og jeg må omtrent bare ha 6.

Pr idag skriver jeg bok, er student, alenemor og blogger enda går mest av tiden min til instagram når det gjelder plattformer 🤣

Følg meg på ig @se_helene for daglige oppdateringer

Ps: Til helgen tar jeg med meg jenta mi til oslo for å slappe av og shoppe også legger vi barnehage og skole på hylla noen dager for og bo på hotell ♡

Fritt vaksinevalg

I dag reiste jeg på en forelesning som handlet om fritt vaksinevalg. Han som talte var lege og virkelig god i faget. Han begrunner godt poengene sine og vekker mange følelser i meg under talen. Det var fler av oss som hørte på som ble berørt, om ikke alle sammen.

Mye av dette er kjent fra tidligere men nye fakte kom frem som den nye vaksinen og hvordan den skal etterligne vårt eget dna.  Det er skummelt da det kan og vil svekke vårt eget immunforsvar og mulighetene for kroppen til og fikse opp selv. Vi blir forsvarsløse for autoimmue sykdommer og står omtrent uten valg.

Det er som han sier et puslespill alt dette for og imot,  men i bunn og grunn er det om og gjøre og ta kontroll over mennesket med helse og det er økonomiske ledelser som står for styre.

I mange land er det vaksine tvang og han sammenligner dette med overgerp. Og jeg støtter det 110 % at dette bør og Skal være et valg en selv tar uten press fra omverdenen. Han påstår videre at barn under 2 år ikke bør ta vaksine. Og beviser sine mange påstander med dokumentasjon på dokumentasjon om fakta til hvorfor det bør unngås.

I USA om et barn / en person har fått mmr vaksine står det skiltet på sykehus bla at disse ikke er velkommen før det er gått 42 dager, dette er pga de er smittebærere. Men hvorfor da i all verden sender mann barn i barnehage her hjemme allerde dagen etter uten at dette temaet taes opp ?  Litt Rart, ikke sant !?

Jeg fikk gjort meg noen dokumenter selv og vil prøve og videreformidle dette om ønskelig ved en senere anledning. Til dere som ønsker,  skal det holdes en demonstrasjon i Oslo søndag 13 september hvor valgt tema kan taes opp og demonstreres for og imot. Jeg håper dere som kan og har mulighet bmvil stille opp. Takk til kafe k som inviterte og til taler for god informasjon.

God kveld.