Bioteknologi utdrag 1

Bioteknologiloven er et fagområde der vi ser at menneskets standard har sunket i grad med genmodifiseringen som foregår. Loven tilsier at det er lov med en viss grad modifisering ved bruk av bio teknologi. Slik modifisering av bla mat er ikke overkommelig med levestandarden og gjør mennesket mindre til sinns. En lurer maten, men da også, dessverre seg selv.  For noen av oss virker dette som en genial løsning da vi har dårligere tid, mer vi skal rekke og kortere fritid. Men svaret er enkelt. Vi løper fra muligheten til og være i oss selv hvor kroppen får den ro og hvile den trenger for en sund og god livsstil. Stress bla er med på å senke livskvaliteten så dette sier seg vell selv?

Likevel skal jeg i denne oppgaven gå enda nærmere på hva norsk lovgivning og bioteknologirådet sier om samfunnets rolle innen bioteknologi.

Før jeg begynner lurer jeg på om dette er noe den vanlige statsborger er klar over? Om svaret er ja så i hvilke grad ?

Det er en selvisk begrunnelse og legge til rette for manipulert fremstilling av barn dersom du ikke er egnet til og få barn på egenhånd.  Dette skaper forvirring i Dna utvikling som igjen kan være årsaken til perioden vi nå stå ovenfor med genmutasjoner og feil utvikling av mennesket generelt.

Det å lage en kloning for å produsere mat henger ikke på greip. Se for deg selv du blir klonet og ditt eget forsvarssenter reagerer på lik måte som hos kloningen. Kloningen er da overvåket og kontrollert av laboratorie forskere, som igjen tilsier at det å forske på naturen kan være veldig skummelt om det havner i feil hender. Ja kloning forekommer «naturlig» som da eneggede tvillnger fødes, men en gammel kunst sier at om den ene tvillingen skulle være utsatt for fare eller er trist, vil den andre «automatisk» få beskjed.  Når dette blir forsket på slik som påstartet i noen tilfeller syntes jeg dette er skummelt og takker for at det er fler som velger og stille seg sårbare for dette.  (bioteknologirådet, u.d.)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg