Blomser som gir glede

Alle har hørt om de forskjellige rosene og når de skal gies. Du kjøper ikke sorte roser til et bryllup og røde roser er for din kjæreste venn.

men andre blomster gir deg også noe helt spesielt til en anledning som f, eks hvit veis som gir glede i å for seg. Det gir rommet liv å viser seg i sin skjørbarhet vakre som få. Naturlig fremkomst gir deg en følelse av bakkekontakt selv du bor i høye blokker.
De er av stor familie og burde vell helst vært fredet å nytt der dem var.

blomser som gir deg mye av det samme er orkideen   Vi kjenner så godt. Men disse er stolte å prektige i motsetning. Likevel bringer de en klarhet og kraft inn i hjemmet. Huskeverdig er det at disse kommer igjen og igjen, år etter år med riktig tilførsel av næring.
Ca eggeglass vil være nok for en god uke, hele halvåret  vinteren er i landet vårt.

disse får du i forskjellige farger. Min mening er at de hvite er de peneste da de reflekterer renhet.
I motsetning til disse som er farget blå.
Her faller det på smak og behag.

grønne planter ser jeg på som barna mine i hjemmet, de skal Vokse, pleies å næres. Til og med bæres rundt for overlevelse. Men de skal også herdes og beskyttes.  De skal slå såpass fast rot at de tåler å rykkes litt i. De eldste skal tørkes støv av og fortsette å vokse.  Etterkommerne vil så være mange, sterke og rustet for plantelivet. Om planten gir fra seg avkommere.
Om ikke skal den oppbevares og stelles på lik måte for et langt, blomstrende liv.

Det er ingen forskjell.

En sa en gang at før du får deg kjæreste med barn,  skal du ta hånd om en plante og se til at den vokser og gror. Om du så behersker dette vil du vite om du er i stand Til og ta vare på et forhold. (Kaktuser utelater jeg i denne visjonen) hehe men dere skjønner kanskje tegningen ?
Også dyr er utelatt før denne oppgaven er mestret og bestått.
du bør ikke redd for å ta av dens visne sprang, for disse kommer gang på gang. Det er roten som fører nytt liv og resten av knoppene vil stå sterkere uten den døde. Den tar og tar men vil ikke våkne så vær så snill og hjelp de andre knoppene til å kunne blomstre i sin helhet.

omgi deg med blomser, de som gir deg gleder, som tilhørighet, bakkekontakt og lys, men husk du må gi for og få.

Happy gardening dere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg