Fritt vaksinevalg

I dag reiste jeg på en forelesning som handlet om fritt vaksinevalg. Han som talte var lege og virkelig god i faget. Han begrunner godt poengene sine og vekker mange følelser i meg under talen. Det var fler av oss som hørte på som ble berørt, om ikke alle sammen.

Mye av dette er kjent fra tidligere men nye fakte kom frem som den nye vaksinen og hvordan den skal etterligne vårt eget dna.  Det er skummelt da det kan og vil svekke vårt eget immunforsvar og mulighetene for kroppen til og fikse opp selv. Vi blir forsvarsløse for autoimmue sykdommer og står omtrent uten valg.

Det er som han sier et puslespill alt dette for og imot,  men i bunn og grunn er det om og gjøre og ta kontroll over mennesket med helse og det er økonomiske ledelser som står for styre.

I mange land er det vaksine tvang og han sammenligner dette med overgerp. Og jeg støtter det 110 % at dette bør og Skal være et valg en selv tar uten press fra omverdenen. Han påstår videre at barn under 2 år ikke bør ta vaksine. Og beviser sine mange påstander med dokumentasjon på dokumentasjon om fakta til hvorfor det bør unngås.

I USA om et barn / en person har fått mmr vaksine står det skiltet på sykehus bla at disse ikke er velkommen før det er gått 42 dager, dette er pga de er smittebærere. Men hvorfor da i all verden sender mann barn i barnehage her hjemme allerde dagen etter uten at dette temaet taes opp ?  Litt Rart, ikke sant !?

Jeg fikk gjort meg noen dokumenter selv og vil prøve og videreformidle dette om ønskelig ved en senere anledning. Til dere som ønsker,  skal det holdes en demonstrasjon i Oslo søndag 13 september hvor valgt tema kan taes opp og demonstreres for og imot. Jeg håper dere som kan og har mulighet bmvil stille opp. Takk til kafe k som inviterte og til taler for god informasjon.

God kveld.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg