Jeg håndterer traumatiske hendelser

Hvordan jeg håndterer en traumatisk hendelse

nå er min historie satt på kanten av hva som er normalt og oppleve,

men dette gjeder alle også om du har opplevd fks at noen sniker i kø forran deg , og dette har plaget deg i etterkant.. Da kan du gå tilbake i situasjonen hvor dette skjedde og si til personen at

“unnskyld nå sniker du”

eller du kan si

“her sto jeg.”

så vil kansje ikke hendelsen plage deg på samme måten lengere .   du gjør om på hendelsen slik den var

jeg har opplevd mye vondt og traumatisk tidligere livet , som har gjort at jeg var nødt til og snu om tankegangen min. ikke var jeg bare nødt , men jeg fikk veldig lyst til og ta tilbake kontrollen i livet mitt.

  om jeg var alene på kvelden og begynnte bli redd,var det sjeldent noe i nuet som plaget meg,  men heller minner fra fortiden som gjorde meg engsetelig i nuet. jeg har meditert mye siden 2013 og lært meg og finne ro i hverdagen , men jeg ble ikke kvitt vonde minner  …endelig skjønnte jeg at disse kunne jeg rette opp i selv.

  en psykolog ville ta hauevis av kr i timen for og utføre det samme arbeidet og også dratt det ut i det vide og brede for og sykeliggjøre situasjonen

  (det er min opplevelse )

av noe du faktisk selv kan ordne opp i smertefritt og i hjemmet helt selv.når du tenker du er klar for det.  jeg satte meg ned, tømte sinnet mitt etter beste evne for og så bevist gå tilbake til vonde opplevelser jeg har opplevd. husk og fokusere på en episode av gangen om du har fler.

jeg ble banket av kjæresten en gang i 2012 og jeg husker ikke stort før jeg var besvistløs og våknet dagen etterpå. dette har plaget meg i ettertid. likevell husker jeg de første slagene og jeg inviterte minnene tilbake jeg passet på at mobilen var på lydløs og det var ro i hjemmet før jeg startet jeg gikk så inn i “minnet” hvor jeg ser/opplever på nytt episoden hvor jeg fikk bank. men denne gangen reiser jeg meg opp og prøver og slå tilbake.

det er ikke alltid det går på første forsøk , men da prøver du igjen, til du sitter med en ny følelse av hva som skjedde..etter kansje 10 forsøk, fikk jeg til og slå han igjen og også komme meg ut av leiligheten hvor dette skjedde , jeg rundet det av med at jeg kom meg fri fra han og jeg kom seirende ut av situasjonen. dermed har jeg gjort om på en traumatisk hendelse.  det er lettere for meg og leve med episoden nå enn det var tidligere .  det kan gjøre vondt og virke vannskelig i begynnelsen , men det er den beste selvhjelps oppgaven jeg har gjort i forhold til meg selv

..  han ble ikke lenger sjef i mitt liv det er JEG som bestemmer i mitt liv og over min historie.

dette skriver jeg mer om i boken jeg holder på med, hvor jeg ønsker og dele erfaringer rundt hva og hvor mye man faktsik kan ordne opp i selv.

 

English    text

 

  now my story is on the edge of what is normal to experience, but this ALSO work if you have experienced someone sneaking in line before you, and this has bothered you,

you can go into the memory and tell the person

, excuse me but now you sneak or here I stood. then IT may not bother you in the same way anymore.

I have experienced a lot of pain and traumatic in past life, which has forced me to turn around my thinking. not only did I have to, but I really wanted to take control back in my life.

if I was alone at night and started to get scared, there was rarely anything in the present that bothered me, but rather memories of the past that made me anxious in the present.

I have meditated a lot since 2013 and learned to find peace in everyday life, but I did not get rid of bad memories …

 finally I realized that I could correct these myself.

a psychologist would take hundreds of dollars and hour of work to do the same work and also pull it out in the know sicken the situation ( my experience)

When its  something you can actually fix yourself in pease and at home when you feel  ready for it.

I sat down, emptied my mind tthe best way i could and then consciously went back to the painful experiences I have experienced.

Remember and focus on one episode at a time.

I was beaten by a boyfriend once in 2012 and I don’t remember much until I was defiant and woke up the next day. this has bothered me in retrospect. as well, I remember the first blows and I invited the memories back

I made sure the phone was on silent and there was peace at home before I started

I then went into my “memory” where I watch / relive the episode where I got knocked. but this time I get up and try and hit him back.

it may not always go on the first try, but then you try again, until you have a new sense of what happened..after a chance 10 attempts, I managed to beat him again and also got out of the apartment where this happened, i rounded it off i got rid of him and i came victorious out of the situation.

Thus, I have turned into a traumatic event and it is easier for me to live with the event now than it was before. It can hurt and seem difficult at first, but it is the best self-help task I have done in relation to my story, from which I wanted and tore myself away. he no longer became the boss of my life it is

I

who decide in my life and over my past

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg