KVELDSRUTINER ER SÅ VIKTIG

kveldene er aldri like, som hver morgen er forkjellig, er også kveldene det. jeg har virkelig forstått hvor viktig det er med kveldsrutiner ikke bare for c men for meg selv også.

morgen rutiner er vell så viktig, jeg rer alltid opp sengen for eksempel og drikker vann med sitron for og rense kroppen første om morgenen.

jeg vil skriver mer om senere hvorfor det er så viktig og starte dagen med noe som renser, samt hva jeg liker og tilføye kroppen.

i kveld har jeg villet dokumentere hvordan vi gjør det hos oss og c som alltid , er med på bildene som blir tatt

Vi bruker badebalje fra Stokke, hvor det følger med innlegg for de litt mindre, kjempe kjekt badekar for de minste og det kan brettes sammen slik at det tar mindre plass.

Tips fra meg : kjøp leker til og ha i badekaret, uten hull i!! altså ikke bade ender ol.. Jeg hadde besøk av en tidligere svømme instruktør, hvor hun fortalte meg de hadde gjort en undersøkele på jobben og åpnet en badeand.. Den var full av mugg pga vann som siger inn og er så og si umulig og tømme igjen.. FFysjamei

Vi ser barnetv sammen, spiser grøt og kler på natt tøy 👏

Dressen til c er fra Joha, deilig og behagelig!

og sovepose fra voksi, den er snart for varm og bruke, men lille sparker fremdeles av seg dyna om natten 😭

Så til slutt er det klart for tann puss, litt vann og natta sang 😇

*Oppdatering * jeg har værdens snilleste jente, og hun sover fremdeles opptil 10/12 timer hver natt, for dere som husker jeg skrøt av det, måneder tilbake.. Hun er lik enda. Jeg gruer meg når jeg forteller andre foreldre om soverutinene til c, når mange er oppe hver annen time med barn som gråter av forskjellige grunner..

Barn er forskjellige 👏

Vi har byttet ut grøten du kjøper i butikken med havregrøt jeg lager på kjele om morgen, og c virker fornøyd og mett lenger 🙂

GOD kveld til dere fininger

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg