lille tulla blir stor

Dere..

av dere som følger bloggen min og har barn fra før av vet sikkert hvordan følelse en mamma går med når barna vokser seg til, det er helt spessielt, det er det ingen tvil om.

det som er med jenta mi er at hun er vanvittig dyktig til å lære nye ting, hun er selvstendig, tøff og sterk til sine få år og være, likevell er hun den varmeste, mest tankefulle lille tulla jeg har opplevd samvær med.

hun planlegger godt og hun er eksepsjonelt god til å rydde opp etter seg. jeg har ikke bedt henne om det eller lært henne til det, men hun springer i søpla med egen bleie eller ispinnen etter bruk og underholder seg selv i den grad at hun aldri er grinete eller sur.. mamma elsker deg over alt på denne jord, men nå må du slutte og vokse *ler*

Til dere fineste lesere. ha en fin fin kveld <3

 

1 kommentar
  1. Tjen på din hobby!
   Har du en blogg eller en populær nettside og ønsker å tjene penger du kan bruke på vår nettside pledd.net ? Eller kanskje du rett og slett er flink til å legge ut linker på andre sider!

   Da er pledd.net sitt partnerprogram noe for deg 🙂 Partnerprogrammet passer for alle som er aktive på nett og har en egen email addresse, blogg, nettprofil, nettbutikk, nettside eller bare er glad i å promotere produkter igjennom sosiale medier som Facebook, diskusjonsforum, Twitter, Nettby, Youtube osv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg