Scandic hotell bystranden, Kristiansand. er det mulig ??

Reklame | DETTE ER ABSOLUTT INGEN REKALME

Det ble en kort men minneverdig tur til Sørlandet i sommer. Dyreparken var bra nok men det er noe jeg ikke kommer over skal jeg være ærlig. HOTELLET vi sov på… 😡 les til slutt.

For og forstå hvorfor  jeg reagerte slik jeg gjorde vil jeg si deg det at denne sommeren hadde for det første ingen av oss sett for oss slik den ble med tanke på covid 19 situasjonen. Til tross for dette gjør de fleste av oss så godt vi kan med og lage til en fin sommerferie i vårt eget land..ikke sant?

Jeg satt time etter time, dag etter dag og letet etter aktuelle reisemål hvor jeg kunne ta med meg jenta mi på 1.5 år.

Alderen hennes gjør at mye blir begrenset og faste måltider og en god natts søvn kommer i første rekke.

Etter langt og lenge og lenger enn langt setter jeg meg 3 mål for sommeren 2020.

1.follvik familie park

2. Overnatting på hotell Vrådal

3. Overnatting hotell Kr.sand med dyrepark besøk.

 

Så er greia den at min far bestemte seg på dagen om at han ville ta med seg C til Follvik familiepark. Som er kjempe hyggelig, og jeg kunne ikke si annet enn ja 🙂 jeg har etter det tenkt at det ikke ble helt det samme for henne andre gangen, med mamma og jeg har ikke dratt.

Ps: jeg skulle ønske jeg ble med og jeg liker og være tilstede med constanse når hun opplever nye ting i sin unge alder ..  jeg sutret litt i mitt stille sinn..

En ukes tid etterpå var det planlagt en overnatting i Vrådal hvis de har aktiviteter for de minste og en god frokost uten oppvask. Dagen før avreise blir hele turen avlyst grunnet misforståelser med en tredje part som skulle være med , og vi ble dermed værende hjemme.

Det her forteller jeg deg kun for og prøve å visualisere hvor mye jeg gledet meg over og Endelig få dra på tur med familien.

NÅ blir det bra tenker jeg og er kjempe gira og glad  for og reise til kr.sand en ukes tid etter Vrådal episoden.

Vi så ut til og ha bestilt overnatting på et av byens beste Hotell

 

Disse bildene er ikke tatt av meg, men funnet på Google for og illustrerer hva vi trodde vi kom til den dagen

Les videre under bildene

Da vi ankommer hotellet kunne vi ikke sjekke inn før kl 15.00 greit nok, så vi gikk i byen et par timer før vi fikk overta rommet.

Da vi kommer inn står jeg klar til og filme rommet for og skryte i instagram storyen min og ikke minst lage blogg innlegg om hvor flott vi hadde hatt det. haha jeg må le altså. .på rommet møter vi står det

En dobbeltseng, en køteseng og en reise seng til barn.

Rommet var lite og trangt og utsikten var slettes ikke noe særlig. Vi tittet rett på et murbygg som lå over gaten for hotellet.

Videre:

Jeg tenker som så at C burde hvilt litt før vi gikk og spiste og legger henne i reisesengen som står der. tiden går og hun får ikke sove..

Da NÅR JEG kjenner på madrassen hun ligger på er dette så simpelt at jeg begynte og gråte.

Seriøst så fikk jeg vondt av at jeg vurderte og legge henne der og mamma hjertet fikk fryktelig vondt. Sengen var så hard og de hadde i og for seg lagt et laken over en tre planke , hvis du skjønner hva jeg mener?..

Jeg tar selvfølgelig c opp og legger en dyne under i bunn mens jeg ringer på resepsjonen. .det kommer en dame som beklager seg og tilbyr og hente madrass.. først en , så to så tre stk før det ble aktuelt og la hun ligge der.

Jeg spør damen videre om hun kan flytte sengene slik at vi får 2 enkel senger isteden for dobbeltseng som sto der.

Min mor sa ifra til dem i tlf med, uken i forveien om at det var viktig at  vi fikk 2 enkeltsenger pluss en sprinkelseng. Det var jeg vitne til.

.

Det hun gjør er og skyve sengene fra hverandre men nå var det ingen ledig gulv plass og jeg foreslo og skyve køyesengen inntil veggen ( den var av typen du slår sammen og legger inntil veggen)

Da hun gjør dette får jeg seriøst så sjokk at jeg ble kvam. Under køyesengen ligger det bl.a kort, druer noe slag og det var rett og slett skittent. samt mange mange hårstrå fra en korthåret med mørkt hår. En klyse !! Noe Sååååå ekkelt !!

Vaskedamen ble taus og begynte og vaske gulvet mens hun plukket opp det som lå der, og sier hun skal gi beskjed til de andre i resepsjonen. Dette var en engelsktalende vaskehjelp fra Litauen og ansvaret hviler såklart ikke på henne, stakkars

Hun vasket men til tross for og skulle gi beskjed til resepsjonen vi måtte beholde rommet, ikke vet jeg hvorfor de ikke kunne verken Tilby nytt, eller beklage seg over situasjonen vi møtte da vi ankom Hotellet.

Og ikke bli tilbudt et nytt rom er lavmål for slik ankomst. Ikke engag refusjon for betalingen som var på nærmere 4000 kr for EN natt på hotell i kr.sand

På rommet manglet det bl.a  plastglass, minibar ingen kjøleskap eller lignende.

Ikke at dette er relevant for meg med barn, men såpass har jeg reist i mitt liv at jeg reagerte kraftig på manglene ved rommet.

Hotellet i seg selv manglet restaurant for sene middager og for og ikke snakket om kundeservice.

Scandic bystranda hotell i kr.sand får absolutt ingen positiv tilbakemelding og jeg må beklage til dere jeg ha anbefalt dette hotellet til.

Dette er gjort usett og jeg håper dere har funnet et annet hotell eller en annen plass og overnatte.

En utedo f.eks kunne ligne !

Fy søren for en skuffelse og spesielt med med tanke på at det var kun en dag hele sommerferien jeg kunne skjemme bort jenta mi med fasiliteter og goder av et hotell besøk. FY SKAM

 

Jeg skulle dokumentert mer og vist dere, men der står jeg med vaskehjelpen som ville vaske dette fort bort , og 100 tanker i hodet så ble ikke det prioritert.

Vi tilbrakte heller ikke noe særlig til verken på rommet eller hotellet etter dette.

 

1 kommentar
  1. Trist at du fikk en sånn opplevelse. Har bodd der selv, og hatt det helt topp.
   Det med rengjøringen er absolutt ikke akseptabelt, men noe av det andre du reagerer på, kunne du ha funnet ut på forhånd. Da hadde du ikke blitt så skuffa.
   Det ligger bilder av alle romtypene på nettsida, og det står både hva slags (mangel på) utsikt og hva som finnes på rommene der. Ville du hatt et superiorrom med utsikt, så måtte det spesifiseres når du bestilte. Det er helt normalt.
   Minibar er stort sett kutta overalt i disse covid 19 tider.
   Åpningstidene i restauranten står også.

   Håper dere ellers hadde en fin tur 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg