I dag har jeg vært så heldig at etter bbytrallen kom oldemor på besøk og vi har laget KROMKAKER og HAVREFLARN
Og jeg skal være grei og dele med meg oppskriften da disse er eld gamle og best på smak 🙂
Nå er det helt garantert at ikke mine ble av de fineste, så for dere som har gjort dette før vil dere nok få en mer riktig farhe og lignende på kakene
Men jeg er fornøyd til at dette er første gang.
HAVREFLARN
100 g. smeltet smør
4 dl store havregryn
3dl sukker
2 egg
2 ss hvetemel
2 ts bakepulver
Hell smeltet smør over havregryn, rør så i sukker og piska egg deretter hvetemel og bakepulver
Stekes ved ca 220 gr
KROMKAKER
CA 60 STK
8 egg
1/2 kg sukker
Piskes
1/2 kg smør smelts
(la det stå litt)
Ca 1/2 kg hvetemel
Vanilje sukker
stor porsjon
Grillvott, Grips, Svart, Kitchen//Villeroy & Boch Clever Cooking Bolle + Dørslag Grønn 29 c mål//Hay//Kitchen Craft//Eva Solo//Kenwood Cooking Chef Kjøkkenmaskin
0 kommentarer